ITWatch

Dansk hardwareproducent åbner forskningscenter i USA

I jagten efter de rigtige kompetencer åbner danske Terma et forskningscenter i Atlanta. Målet er at rekruttere dygtige ingeniører.

Jens Maaløe er adm. direktør for Terma. | Foto: Lars Krabbe/POLFOTO/arkiv

Når man som Terma producerer højteknologisk hardware, der blandt andet bruges til at styre det avancerede F35-kampfly, kræver det specialiseret arbejdskraft, og den kan være vanskelig at finde. Det skriver Berlingske Business.

Derfor åbner danske Terma et nyt forskningscenter i Atlanta i USA.

"Ud over at vi gør meget for at tiltrække ingeniører, spreder vi også risikoen og åbner et forskningscenter i Atlanta, og det er for at få fat i nogle af de unge, dygtige mennesker dér. Men det bliver formentlig ved med at være en udfordring for alle i industrien, for lige så snart du er inden for den højteknologi, er det bare svært og dyrt at finde de rigtige kompetencer," siger adm. direktør i Terma Jens Maaløe til Berlingske Business.

Terma kan se tilbage på et tilfredsstillende 2016, hvor både omsætningen og driftresultatet var historisk gode. Overskuddet landede på 91 mio. kr.

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs