ITWatch

Dansk hardwareproducent åbner forskningscenter i USA

I jagten efter de rigtige kompetencer åbner danske Terma et forskningscenter i Atlanta. Målet er at rekruttere dygtige ingeniører.

Jens Maaløe er adm. direktør for Terma. | Foto: Lars Krabbe/POLFOTO/arkiv

Når man som Terma producerer højteknologisk hardware, der blandt andet bruges til at styre det avancerede F35-kampfly, kræver det specialiseret arbejdskraft, og den kan være vanskelig at finde. Det skriver Berlingske Business.

Derfor åbner danske Terma et nyt forskningscenter i Atlanta i USA.

"Ud over at vi gør meget for at tiltrække ingeniører, spreder vi også risikoen og åbner et forskningscenter i Atlanta, og det er for at få fat i nogle af de unge, dygtige mennesker dér. Men det bliver formentlig ved med at være en udfordring for alle i industrien, for lige så snart du er inden for den højteknologi, er det bare svært og dyrt at finde de rigtige kompetencer," siger adm. direktør i Terma Jens Maaløe til Berlingske Business.

Terma kan se tilbage på et tilfredsstillende 2016, hvor både omsætningen og driftresultatet var historisk gode. Overskuddet landede på 91 mio. kr.

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs