ITWatch

EG fokuserer på gevinster fra opkøb

EG's direktør skal have fuld gevinst af de mange tilkøb, selskabet har foretaget under tidligere ledelse, skriver Computerworld.

EG skal have fokus på organisk vækst og stigende indtjening. Det er dermed et opgør med tidligere meget opkøbsivrige strategi fra selskabet.

Det siger EG-direktør Mikkel Bardram til Computerworld.

"Sådan er det med en virksomhed, der har foretaget så mange opkøb. På et tidspunkt skal man bruge ledelsens fokus på at få noget ud af alt det, man har købt. Det skal være vores fokus, men det skal ikke være sådan, at det stopper os fra at gennemføre et opkøb på et andet område, hvor det passer ind," siger Mikkel Bardram til mediet.

Overfor ITWatch har han tidligere meldt sig klar til at købe mindre selskaber, der kan tilføje EG nye nicher. Men tiden med de meget store opkøb er ovre.

EG har gennemført en omfattende turnaround af ikke mindst salgsledet i selskabet og har nu fokus på fremtiden efter positive takter i seneste kvartalsregnskab.

EG's formand efter regnskab: "Den strategi, vi har sat i værk, virker" 

Nu kommer første tegn på, om EG's hestekur virker 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs