ITWatch

EG fokuserer på gevinster fra opkøb

EG's direktør skal have fuld gevinst af de mange tilkøb, selskabet har foretaget under tidligere ledelse, skriver Computerworld.

EG skal have fokus på organisk vækst og stigende indtjening. Det er dermed et opgør med tidligere meget opkøbsivrige strategi fra selskabet.

Det siger EG-direktør Mikkel Bardram til Computerworld.

"Sådan er det med en virksomhed, der har foretaget så mange opkøb. På et tidspunkt skal man bruge ledelsens fokus på at få noget ud af alt det, man har købt. Det skal være vores fokus, men det skal ikke være sådan, at det stopper os fra at gennemføre et opkøb på et andet område, hvor det passer ind," siger Mikkel Bardram til mediet.

Overfor ITWatch har han tidligere meldt sig klar til at købe mindre selskaber, der kan tilføje EG nye nicher. Men tiden med de meget store opkøb er ovre.

EG har gennemført en omfattende turnaround af ikke mindst salgsledet i selskabet og har nu fokus på fremtiden efter positive takter i seneste kvartalsregnskab.

EG's formand efter regnskab: "Den strategi, vi har sat i værk, virker" 

Nu kommer første tegn på, om EG's hestekur virker 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs