ITWatch

KMD skal understøtte skoleelevers trivsel

It-selskabet KMD skal med et nyt værktøj hjælpe skolerne med at udnytte de mange informationer til at understøtte læring og trivsel.

Foto: PR/KMD

KMD vil i samarbejde med Køge kommune bruge data fra eksempelvis trivselsmålinger og nationale tests til at undersøge, hvordan man kan øge både læring og trivsel i folkeskolen. Det skriver KMD i en pressemeddelelse.

Målet er, at give skoleledere og lærere et mere velfunderet grundlag til at træffe beslutninger ud fra, og dermed omsætter de mange informationer til konkrete tiltag, som kan være med til at forebygge mistrivsel, manglende motivation for læring og generelt skabe bedre læring for eleverne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

3 har kurs mod 1,5 mio. kunder

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister kom ud af fjerde kvartal med med omsætningsfremgang og kundetilvækst. (Opdateres)

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs