ITWatch

Netcompany vil erobre et nyt marked hvert år

Softwareselskabet Netcompany vil have foden ind på et nyt marked hvert år frem til 2019. Sverige, Finland, Holland og England er på listen, ligesom direktøren har ambitioner om en børsnotering.

André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany.

André Rogaczewski vil ikke løfte sløret for, hvor eller hvornår, men én ting ligger helt fast: Netcompany er langt fra færdige med at erobre nye markeder.

Den adm. direktør i softwareselskabet vil ikke pege på et konkret marked, han har i kikkerten som en 2017-investering. Men selskabet er i Norge nu, og de førnævnte lande er i direktørens optik oplagte markeder, fordi de minder om Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs