ITWatch

Mediedirektør køber sig ind i dansk it-selskab

Medieiværksætteren Jesper Sehested Lund har købt sig ind i dansk it-selskab, der tilbyder styring af abonnementer. Tysk medieselskab er medinvestor.

Polfoto/Kim Nielsen
Jesper Sehested Lund. Foto: Polfoto/Kim Nielsen

Sammen med det tyske selskab Hubert Burda Media Holding har Jesper Sehested Lund købt to tredjedele af det danske it-selskab Susema Nordic, der leverer en tjeneste, der styrer mediers abonnementer. Strategien fremadrettet lyder, at tjenesten nu skal kunne omfatte andre områder også.

Det skriver Børsen.

"Vort potentiale ligger i, at vi kan flytte vores ekspertise over på et andet område," siger Jesper Sehested Lund til avisen.

Medieselskabet Hubert Burda fattede interesse for abonnementsstyrings-systemet, fordi det var begyndt at sælge andre ting også, påpeger Jesper Sehested Lund til avisen.

Jesper Sehested Lund har blandt andet været direktør for SBS Broadcast Danmark samt med til at stifte radio 100 FM blandt flere. I forbindelse med, at Jesper Sehested Lund og Hubert Burda Media Holding køber sig ind i selskabet, skifter det navn til Repiit A/S, ifølge Børsen.

Som det er nu, administrerer selskabet mere en d 250.000 aktive abonnementer fra en database på to mio. medlemmer i Danmark, Norge og Sverige, skriver avisen videre.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger