Simcorp vil være verdens stærkeste inden for sit felt

Det danske softwareselskab går efter at slå konkurrenterne Blackrock og State Street og blive globale markedsleder.
Foto: Simcorp/pr
Foto: Simcorp/pr
Af Marketwire

It-selskabet Simcorp er gennem en stor transformation, der gennem skalafordele skal hæve overskudsgraden. Selskabets største konkurrenter er de amerikanske giganter, Blackrock og State Street.

Det skriver Børsen.

Softwareselskabet Simcorp er blandt de største tre selskaber indenfor feltet, og er lige nu gennem en transformation, der på længere sigt skal gøre selskabet i stand til at overhale sine modstandere.

”Vi kan blive titaner inden for dette segment, og her har vi helt klart potentialet til at blive nummer et og lykkes med denne rejse. Det vil indebære, at vi over den kommende årrække vokser med tocifrede årlige vækstrater og samtidig opnår en historisk høj indtjeningsmarginal,” fortæller Michael Bjergby, der er finansdirektør hos Simcorp ifølge Børsen.

Simcorps transformation indebærer, at selskabet tilbyder det der kendt som ’Software as a service’, Saas.

De nye Saas-kunder vil forårsage et fald i bruttomarginalen, da betalingen foregår over abonnement, men der vil samtidig komme en stigning i overskudsgraden, nu flere der kommer til, hvilket vil medføre, at selskabet vokser hurtigere end sine omkostninger.

Fordelen ved selskabets nye forretningsmodel er, at den er skalerbar og forventes at betyde, at Simcorp på sigt vil blive mere profitabel samlet set.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også