ITWatch

Ny strategi skal lægge fundamentet til fremtidens vækst hos DXC

Efter flere år med markante underskud lægger DXC Technology an til vækst med en ny strategi. En mere kundeorienteret organisation samt investeringer i medarbejdere og automatisering skal skabe vejen til økonomisk succes.

Foto: DXC Technology/PR

Et lilla logo med bogstaverne D-X-C øverst i venstre hjørne møder besøgende på den globale it-koncerns DXC Technologys danske hjemmeside.

På overfladen ligner det en tilforladelig opdatering, hvor DXC Technology har bragt en smule farve ind i sit corporate univers, der tidligere var præget af sort-hvid nuancer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs