ITWatch

Trifork går efter børsnotering inden sommerferien

It-selskabet Trifork kan gøre comeback på børsen inden sommer. "Det er vores ønske, men det er ikke noget, vi udelukkende selv har kontrol over," lyder det fra topchef.

Foto: PR

Allerede sidste år luftede Trifork ønsket om en tilbagevenden til livet som børsnoteret selskab, og de planer er nu så fremskredne, at selskabet sigter efter en notering inden sommerferien, skriver Børsen.

"Det er vores ønske, men det er ikke noget, vi udelukkende selv har kontrol over. Vi arbejder hårdt på det, det må man sige, og vi vil gerne have det til at ske så hurtigt, som det overhovedet er praktisk muligt," siger adm. direktør Jørn Larsen til Børsen.

Topchefen, der stiftede og er medejer af Trifork, vil dermed stå i spidsen for et comeback på børsen for selskabet, der fra 2007 til 2014 var noteret på fondsbørsen i København.

Udover Jørn Larsen er Trifork ejet af kapitalfonden Gro Capital og en række ledende medarbejdere i it-selskabet.

Trifork indkasserer trecifret millionbeløb efter salg af it-selskab 

Trifork arbejder på en børsnotering 

Mere fra ITWatch

Nodes bliver lagt i graven og genopstår som Monstarlab

Nodes, der engang var kendt som et dansk app-udviklingshus, skifter i dag navn til Monstarlab og sætter en stor streg under, at selskabet nu i højere grad er et konsulenthus og en del af et globalt setup. Det er kulminationen på flere års tilløb, siger dansk landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs