Adform har næsten halveret antallet af udviklere

Softwareselskabet Adform har strømlinet forretningen, og det har resulteret i, at antallet af udviklere er gået fra 350 til 200.
Michael Andersen tiltrådte som CDO i Adform i begyndelsen af året. | Foto: Adform/PR
Michael Andersen tiltrådte som CDO i Adform i begyndelsen af året. | Foto: Adform/PR

Adform har lukket sin udviklingsafdeling i Hviderusland og vinket farvel til et stort antal udviklere, skriver Computerworld.

Det sker som led i en strømlining af softwareselskabet, der i løbet af de seneste 18 måneder er gået fra 350 til 200 udviklere.

"Henover sommeren måtte vi lukke udviklingsafdelingen i Minsk, og det var min beslutning. Det er ikke sjovt at se sine kolleger blive fyret," siger CDO i Adform, Michael Andersen, til Computerworld.

Adform har i dag 130 udviklere i Litauen, ca. 50 medarbejdere i Polen samt 15 ansatte i Malaysia, og samlet set tæller virksomheden i dag 650 ansatte.

Storstilet turnaround

Adform har med kapitalfonden Gro Capital som ny ejer det seneste år været igennem en storstilet turn around. Som led i udviklingen fik softwareselskabet tidligere på året ny topchef i form af Troels Jensen, og han forventer stigende driftindtjening næste år samt stigning i omsætningen samtidig.

"Vi har en solid bestyrelse, en solid ejer, gode medarbejdere og en god strategi. Nu kommer der til et gå en tid, før vi for alvor leverer, men jeg venter at vi, til trods for coronakrisen, kommer ud af 2020 med et driftresultat, der er bedre end sidste år," sagde Troels Jensen til ITWatch i august.

Adform er i hus med ny storsatsning 

Efter fyringer og kraftig oprydning i Adform: "Vi mener, at vi har de folk, vi skal have nu" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også