ITWatch

Penneo sætter kurs mod First North-debut tirsdag efter overtegning

It-selskabet Penneo, der er på vej til at blive noteret på First North-børsen, melder om stor interesse for aktien.

Topchef i Penneo, Niels Henrik Rasmussen. Foto: Penneo/PressConnect/PR

Der har været stor interesse for de aktier, der er blevet udbudt i forbindelse med noteringen af tech-selskabet Penneo på Nasdaqs minibørs, First North.

Det offentlige udbud af aktier blev overtegnet mange gange, der blev lagt bud ind for 285 mio. kr. på de udbudte aktier for 14 mio. kr.

Den store interesse for aktierne glæder selskabets topchef, Niels Henrik Rasmussen.

"Vi kunne se relativt kort inde i tegningsperioden, at interessen var meget stor. Derfor har vi ikke markedsført os mod internationale investorer i denne omgang."

"Vores aktionærer kommer med en i en meget målrettet udvikling af selskabet, hvor vi har fokus på nye services til vores kunder, onboarding af nye kunder samt udvikle nye markeder og internationaliseringen," siger han i en meddelelse.

Oprindeligt var ambitionen at rejse 35 mio. kr. i forbindelse med børsnoteringen, men efter positiv respons fra en række kendte og større danske investorer blev beløbet hævet til 50 mio. kr.

Fortegnere fik dog kun mulighed for at købe aktier for 36 mio. kr. ud af de 50 mio. kr., der skulle rejses ved børsnoteringen. De resterende 14 mio. kr. op til de 50 mio. kr. har været en del af det offentlige udbud, som udløb ved midnat.

I forbindelse med udbuddet får Penneo 1759 nye aktionærer med i selskabet.

Fintech-børskandidat melder om interesse op til notering

Vækstfonden går ind softwarehus

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger