ITWatch

Konsulenthus i online satsning: Vi har fået mulighed for lige at stoppe op og reflektere

Selvom der er røde tal på bundlinjen, har konsulent- og udviklingshuset Syndicate brugt krisen på at vende skuden og sætte gang i onlinekurser.

"Jeg føler egentlig, at corona har været en lille gave fra himlen, forstå mig ret, i forhold til at få tid til at eksekvere," siger Ole Rich Henningsen, adm. direktør i Syndicate. | Foto: Syndicate PR

Nedlukningen af Danmark og store dele af verden har tvunget virksomheder ud i digitaliseringen og nye strategiske tiltag.

Aarhusianske Syndicate, der leverer it-løsninger og konsulenttimer til større virksomheder, har taget skeen i online-hånden på baggrund af coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs