ITWatch

Airtame lancerer cloud-satsning

Det danske selskab er gået i luften med en cloud-løsning, der signalerer et nyt fokus på software såvel som hardware hos Airtame.

Foto: Airtame/PR

Danske Airtame har siden 2014 leveret et hardware-rpodukt, der gør det muligt for brugere at streame og dele indhold på tværs af skærme. Med en ny cloud-løsning bevæger selskabet sig i højere ind i software.

Under navnet Airtame Cloud har selskabet lanceret et ny software-as-a-service-produkt, der er målrettet virksomheder og skoler.

"Med udviklingen af IoT er mulighederne for at forbinde enheder og skærme uendelige. Som udgangspunkt hjælper Airtame Cloud skoler og virksomheder med at reducere deres energiforbrug ved automatisk at slukke skærme, når de ikke bruges. Vi ser frem til at omfavne teknologi til at bygge yderligere hardware- og softwarefunktioner af denne art i fremtiden," udtaler medstifter og co-adm. direktør Jonas Gyalokay i en pressemeddelelse.

Den nye cloud-løsning lanceres i to versioner – en gratis Lite-udgave med funktioner, der er nødvendige for at administrere og opdatere Airtame-enheder, samt en Plus-udgave med mulighed digital skiltning og funktioner, der er nødvendige for at skabe en smart kontor eller klasseværelse.

Det danske selskab, der for nylig annoncerede et partnerskab med Airserver, har siden etableveringen i 2014 haft 100 pct. YoY-vækst.

Dansk hardwareselskab indgår partnerskab med amerikanske Airserver

Opskriften på succes med hardware: Sørg for at tjene penge på softwaren

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger