ITWatch

Google lukker københavnsk prestigeprojekt efter et år

Sidste år åbnede Google et læringshus på Nørrebro, men nu har Google forladt lokalerne og lukket læringshuset. Planen har hele tiden været tidsbegrænset, oplyser selskabet.

Dado Ruvic/REUTERS / X02714
Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

I et forsøg på opruste det danske folk til den digitale udvikling, åbnede amerikanske Google sidste år "Det Digitale Læringshus" på Nørrebro i København. Men efter blot et år står lokalerne nu tomme, og en seddel på døren afslører, at læringshuset er lukket.

Det skriver Computerworld.

"Nørrebro - tak for denne gang," står der ifølge Computerworld på sedlen, og Googles danske pressechef, Jesper Vangkilde, oplyser til mediet, at projektet har været tidsbegrænset fra starten af. Samtidig fortsætter det amerikanske selskab ifølge pressechefen med at ville opkvalificere danskerne. Det skal bare ikke længere foregå fra læringshuset på Nørrebro.

"Google har heller ikke uanede ressourcer, og det har naturligvis været rigtig dyrt at leje lokaler midt på Nørrebrogade i København. Vi har derfor besluttet, at vi vil bruge ressourcerne på at udbrede projektet i resten af landet," siger Jesper Vangkilde til Computerworld.

Novo om opsigelse af kontrakt: Vi sender med jævne mellemrum it-services i udbud

Analytikere: Bekymrende at NNIT har tabt Novo-kontrakt

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger