ITWatch

"Enten knækker man halsen, eller også bliver man den store vinder"

Aktieinfo har kastet et kritisk blik på børsnoterede Conferize, der rummer en stribe udfordringer og muligheden for et givtigt salg af virksomheden.

Tre af grundlæggerne af it-virksomheden Conferize, Jon Schäffer (t.v.), Cecilie Ena Lise Pedersen og Martin Ferro-Thomsen. | Foto: Arkiv: /ritzau/Mik Eskestad

Conferize er et selskab med stor indbygget risiko og store muligheder. Sådan lyder det i en analyse af selskabets styrker og svagheder fra Aktieinfo, hvori det også fremgår, at analytikerne bag Aktieinfo, John Stihøj og Lau Svenssen, ejer aktier i Conferize.

I analysen hedder det, at selskabet enten kan blive en døgnflue eller en fremtidens virksomhed, for Conferize rummer både et stort potentiale samt store udfordringer, lyder den afsluttende konklusion i en såkaldt SWAT-analyse om selskabets styrker og svagheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs