ITWatch

Ukendt it-selskab vil på børsen for at kapre flere kunder i milliardklassen

Nordjyske Seluxit satser på at lade sig børsnotere på First North til efteråret. Forretningen forventer nemlig, at branchen for internet of things vil konsolidere sig i de kommende år.

Seluxits hovedforretning er at forbinde kommercielle produkter med internettet via en avanceret styreplatform. | Foto: Colourbox

Seluxit lyder muligvis som navnet på en farveprinter fra 1980'erne, men hvis alt forløber efter planen, vil de syv bogstaver snart blive forbundet med alskens fremtidsprodukter.

Det nordjyske it-selskab sigter nemlig efter en notering på First North-børsen til efteråret, hvor målet både er at blive mere kendt internationalt set og at rejse kapital nok til at indfri målsætningen om en tidobling af omsætningen i løbet af de næste fem år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs