ITWatch

Eftertragtede talenter: Rekrutteringen begynder tidligere og tidligere

Efterspørgslen efter nyuddannede it-talenter er så stor, at rekrutteringsprocessen begynder allerede på studiet. Unge kandidater er interesseret i virksomheder, der kan forløse deres potentiale, vurderer Visma-chef.

Torben Ryttersgaard er danske chef for Visma Consulting. | Foto: PR/Visma

Morten Karlsen skal som studerende i softwareudvikling snart til bacheloreksamen på Copenhagen Business Academy. Til trods for at han endnu ikke er færdiguddannet, oplever han allerede, at virksomheder og headhuntere forsøger at rekruttere ham.

Det skriver Børsen.

Han er en del af en eftertragtet gruppe studerende med it-kompetencer, som selskaber har snøren ude efter - og rekrutteringsprocessen begynder tidligere og tidligere.

Blandt dem er Visma Consulting, hvor den danske topchef Torben Ryttersgaard oplever, at eftertragtede profiler svømmer i tilbud. Derfor er det nødvendigt tilbyde dem attraktive forhold, og Visma investerer ifølge Børsen årligt et betydeligt millionbeløb på branding af virksomheden som attraktiv arbejdsplads.

"Det er karakteristisk for de unge kandidater, at de er mindre optaget af, hvad virksomheden hedder, men mere interesseret i, om de kommer med i de rigtige projekter for at udløse deres udviklingspotentiale. Derfor handler det om at fortælle dem, hvilke kunder, vi arbejder med, og hvilke projekter vi kører ude hos kunderne," siger Torben Ryttersgaard til Børsen.

Efter Vismakøb: "Vores mål er at være et af de opkøb i konsulentbranchen, der ikke dør"  

Visma køber dansk konsulenthus 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs