ITWatch

Dansk softwareselskab gør klar til børsnotering

Provenuet fra børsintroduktion skal bruges på ekspansion på markederne i Storbritannien og Norden. Derudover skal pengene investeres i teknologier som kunstig intelligens, fremgår det af prospektet.

Foto: Jyllands-Posten

Danske Agillic vil noteres på Nasdaq First North-børsen herhjemme. Ambitionen er at sælge mellem 850.000 og 973.684 aktier til en udbudskurs på 38 kr. Det vil skabe et bruttoprovenu på 32,3-37 mio. kr., fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

Agillic har udviklet en cloudbaseret softwareløsning til marketing automation, og selskabet vil bruge pengene fra børsintroduktion til at udvide sine aktiviteter i primært Storbritannien og dernæst resten af Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs