ITWatch

Telenor kan være på vej mod frasalg i Central- og Østeuropa

Den norske telekoncern har iværksat en proces, der skal undersøge interessen for Telenors selskaber i Ungarn, Bulgarien, Montenegro og Serbien.

Foto: PR/Telenor

Telenor kan være på vej til at skille sig af med flere af sine datterselskaber i Central- og Østeuropa.

I hvert fald har det norske teleselskab fået en uopfordret henvendelse på sine teleselskaber i Ungarn, Bulgarien, Montenegro og Serbien.

Det skriver selskabet i en meddelelse fredag ifølge nyhedsbureauet TDN Direkt.

Televirksomheden har nu iværksat en proces, hvor det vil evaluere interessen, og det forventes at være afsluttet senest ved udgangen af marts.

I sidste uge kunne mediet Seenews berette, at Telenor var i dialog med et amerikansk selskab om et salg af selskaberne i Bulgarien, Montenegro og Serbien for omkring 2 mia. euro - eller små 15 mia. kr.

/ritzau/FINANS

Telenor efterforskes for konkurrenceforvridning i Ungarn 

TDC-konkurrent: Vi igangsatte digital omstilling i 2014 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs