ITWatch

Seniorkonsulent: Leverandører skubber ansvaret for validering af it over til kunden

Sundhedsvæsenet indkøber og implementerer i stigende grad forskellige former for it-løsninger. Ofte overlader leverandørerne dog ansvaret for, at løsningerne lever op til Lægemiddelsstyrelsens krav til kunden, som først opdager det i sidste sekund.

Foto: PR/Genau & More

Mens digitaliseringen fejer ind over det danske sundhedsvæsen, så efterlades de danske sygehuse alt for ofte i et vakuum, når det kommer til at sikre, at deres nyindkøbte robotter eller it-systemer rent faktisk lever op til kravene fra den danske lægemiddelsstyrelse.

Det fortæller Henrik Johanning, seniorkonsulent og adm. direktør i it-konsulentvirksomheden Genau & More, som blandt andet rådgiver de danske regioner og sygehuse i arbejdet med at validere deres it-løsninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs