ITWatch

Facebook vil åbne landekontor i Danmark

Med et marked i vækst vil Facebook skrue op for sine aktiviteter i Danmark og åbner et kontor herhjemme.

Foto: /ritzau/AP/Noah Berger

Facebook forudser fortsat vækst på annoncemarkedet. Det gælder ikke mindst for videoer på mobilen, og derfor åbner det sociale medie i begyndelsen af 2018 et kontor i Danmark for at være tættere på de lokale kunder.

Det skriver Børsen.

"Jeg vil ikke sætte specifikke vækstrater på, men visningen af video på mobilen er så omfattende, at vi tror, at der i løbet af 2018 vil være flere videoer fra annoncørerne på Facebook end klassiske annoncer med still-billeder. Det er ganske markant," siger Daniel Käfer, der er landechef for Facebook i Danmark til Børsen om forventningen til marked herhjemme.

Hidtil er de danske kunder blevet betjent fra Facebooks kontorer i Dublin og Stockholm. I første omgang regner landechefen med, at kontoret i Danmark vil komme til at bestå af seks medarbejdere. Han påpeger samtidig, at udviklingen lige nu går så stærkt, at det tal kan nå at ændre sig inden åbningen.

Ni nyhedsbureauer kræver betaling fra techselskaber 

Ny Facebook-model kan sikre flere lokale skattekroner 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs