ITWatch

Sikkerhed står højt på dagsordenen hos netværksleverandøren Aruba

Kunder har fået langt større fokus på sikkerheden på deres netværk. Det bliver den vigtigste driver på markedet fremadrettet, men fokus på sikkerhed kan ikke stå alene, lyder det fra netværksleverandøren HPE Aruba.

Foto: Colourbox

Driftsikkerhed har i en årrække været alfa og omega for kunder, når det kommer til netværksløsninger. Et stabilt netværk, der altid fungerer, er fortsat en kerneydelse, men i dag er endnu et punkt rykket helt op i toppen på kundernes dagsorden, nemlig spørgsmålet om sikkerhed.

"Jeg vil ikke sige, at sikkerhedsspørgsmålet er blevet altoverskyggende, men der er tale om en ny udvikling," fortæller direktør i netværksleverandøren HPE Aruba, Morten Gransøe, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs