ITWatch

Medie: Amazon skrotter streamingtjeneste

Selskabet tror ikke på, at det kan tjene penge på streamingtjeneste, som efter planen skulle have indholdt en række populære kanaler, skriver amerikanske medie.

Foto: ritzau/AP/Richard Drew

Amazon skrinlægger eftersigende planer om at lancere en streamingtjeneste, som skulle rumme flere populære tv-kanaler i USA. Det skriver Reuters.

Kilder tæt på sagen siger til Reuters, at Amazon ikke længere tror på, at det er muligt at tjene penge på tjenesten. Det sker, efter at det ikke er lykkedes at overbevise tv-stationer om at bryde med gamle forretningsmodeller og hoppe om bord på Amazons projekt, der skulle have form af en a la carte-tjeneste. Det har fået Amazon til at droppe forhandlingerne, siger kilder til Reuters.

Amazon ønsker ikke at kommentere oplysningerne, skriver Reuteres.

Denne artikel er leveret af vores søstersite MediaWatch.

Tv-distributører øger investeringer i streaming

Amazon hyrer 1200 i Storbritannien 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs