ITWatch

Strategi

Norlys-chef: "Nu har vi i hvert fald meldt os rimelig klart på banen"

Det er for tidligt at melde ud, hvordan Norlys' nye mobilsatsning skal spille sammen med resten af forretningen, lyder det fra chefen bag, Ulf Lund. Første skridt er dialog med de andre spillere på markedet. "Inden vi har gjort det, tror vi, at det er dumt at lægge sig for meget fast på noget."

Fibernet trækker læsset i telebranchens investeringsridt

Investeringerne i den digitale infrastruktur skød i vejret sidste år, hvor især udbygningen af fibernettet var i fokus. Til gengæld faldt branchens overskud markant, og det får flere brancheorganisationer til at råbe vagt i gevær.

Klumme: Bevar det danske lederskab i udlandet

I denne femte og sidste klumme tager konsulent Jens Brinksten os med omkring blandt andet valg af den lokale ledelse i udlandet, når en vellykket near eller offshoring-manøvre skal lykkes.

Telenor lancerer nyt butiksformat

Færre kvadratmeter og flere varer på hylderne er mantraet bag et nyt butikskoncept fra Telenor, der slår dørene op i begyndelsen af juli.

Mastercard ser kroppen blive afgørende for sikkerhed ved betalinger

I fremtiden vil sikkerheden i betalinger i langt højere grad handle om, hvem og hvordan man er, end eksempelvis hvorvidt man kan huske pinkoden. Det fortæller Mastercards chef for de nordiske lande til FinansWatch. Eksempelvis kigger man på, om måden, som en mobiltelefon bliver holdt på, kan bruges til at verficere personer.

USA er vækstmotoren hos fynsk softwareselskab

Halvdelen af væksten hos fremadstormende fynsk softwareselskab kommer i dag fra det nordamerikanske marked. Derfor er selskabet i gang med at udbygge sin organsation i USA og forventer yderligere fremgang på den anden side af Atlanten.

EG-formand gør status efter et år i stolen: "Vi støtter Mikkel fuldt ud"

FORMANDEN HAR ORDET: Da Francisco Partners købte EG sidste år, blev Petri Oksanen samtidig formand for it-selskabet. Han har store forventninger til EG, som det seneste år både er gået igennem en større intern transformation, en række opkøb og en coronakrise. "Vi ser en masse muligheder for værdiskabelse stadigvæk, og vi tror på, at vi kun lige er startet," siger formanden.

Klumme: Den svære opgave at kommunikere om brug af offshoring

I tredje af fem klummer om near- og offshoring sætter Jens Brinksten, mangeårig ekspert indenfor området, her fokus på blandt andet håndtering af kommunikation overfor alle dele af værdikæden, når man kaster sig ud i, at sende it-opgaver ud af landet.

T-Systems ser kriseeffekter i pipeline

It-virksomeden T-Systems begynder at ane nye og større projekter hos kunderne som følge af coronakrisen. Direktøren mener, at der kommer en acceleration af hele digitaliseringen, og det kommer virksomheden til gode.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger