ITWatch

Strategi

Atea: Bæredygtighed og indtjening skal gå hånd i hånd

Man kan godt levere bæredygtighed og klimahensyn og tjene penge samtidig, siger hun, men erkender, at det er en udfordring. Det siger topchefen for Atea Danmark, Kathrine Forsberg om selskabets sats på bæredygtighed. I dag har Atea dog måtte erkende, at salget af hardware volder udfordringer som følge af globale forsyningsproblemer og sender selskabet i minus.

Inspari har løst udfordringen mange it-selskaber kæmper med

Forretningen vokser hos Inspari, men manglen på medarbejdere har kastet lange skygger over muligheden for at sætte endnu mere fart på udviklingen. De seneste måneder har konsulenthuset dog fået mange nye ansigter ombord. ”Vi har knækket koden,” lyder det fra direktør Jens-Jacob Aarup.

Fynske it-selskaber slår forretningerne sammen

IT Forum Gruppen fusionerer med et andet fynsk it-selskab. I første omgang vil de nuværende navne fortsat være at finde i markedet, men på sigt er det planen, at virksomhederne bliver til én.

Topchef for EG: Vi runder to milliarder i år

EG kører efter planen gennem massive opkøb, og derfor runder selskabet efter alt at dømme 2 mia. kr. i omsætning i år. Abonnementsforretningen vokser betydeligt for selskabet, siger topchef Mikkel Bardram.

Topchef: EG kan sagtens sælges trods stort underskud

Mikkel Bardram er langt i sin anden transformation af EG, og et muligt salg eller børsnotering kan komme på tale. Topchefen afviser, at et underskud på nærved en kvart milliard står i vejen, for investorer kan sagtens gennemskue, at det er skabt af storvækst. Bardram håber at fortsætte i EG i mange år.

Flere selskaber skrinlægger børsplaner

Det har været et sløjt første kvartal, erkender noteringschef på Nasdaq i København, mens Gorrissen Federspiels topchef også mærker usikkerheden i markedet. Flere it-selskaber har måttet udskyde deres planer.

1 - 25 af 3083

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs