ITWatch

Strategi

CGI: Offentlige kunder er tilbageholdne med cloud

CGI er storleverandør af it-løsninger til det offentlige. Mens private virksomheder i stigende grad går mod cloud, så er de offentlige mere tilbageholdne. CGI forholder sig afventende og satser mere på langsigtede relationer end at advokere for cloud.

Stor udskiftning i topledelsen hos Globalconnect

Efter under et halvt år på posten forlader finansdirektøren Globalconnect. Også et andet direktionsmedlem med mange års erfaring er ude af selskabet, som dermed har sagt farvel til tre direktører siden september.

Conscia lurer på opkøb for at sikre sig i skyen

Conscia har købt et AWS-konsulenthus og lurer nu på at gøre det samme med Azure. Målet er at sikre selskabet en solid position i den omstilling til cloud, der stiller store krav til sikre netværk. En position, Conscia vil bevare og udbygge, men der er intet konkret i gang, understreger selskabet.

Følg ITWatch serie om cloud

Følg her ITWatch serie om cloud, hvor vi gennem en række intervies belyser en af de største transformationer i it-branchen lige nu.

Amerikanske banker på vej til at distancere danske banker med finansiering af startups

Danske banker kan lære af amerikanske, når det gælder om at risikovurdere små, nye vækstvirksomheder, mener formand for Iværksætterpanelet. Samtidig gør snævre risikoregler det svært for bankerne at bistå private banking-kunder med at investere i startups. På sigt afskærer det bankerne fra fødekæden af nye interessante virksomhedskunder.

Dansk konsulenthus skruer op for satsning i Sverige

En ambition om at kapre flere store kunder, flere ansatte og vækst i omsætning. Sådan lyder strategien for stort dansk konsulenthus, der vil være blandt markedslederne i nabolandet på den anden side af Øresund.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger