ITWatch

Strategi

Topchefens plan: Vi er tilbage på kontoret i juni

Simcorps topchef Klaus Holse har lagt en plan. Han regner med, at mange af selskabets 2000 ansatte er tilbage på kontoret i juni, og at verden er "normal" efter sommer. Han er klar til at rette i planen løbende, understreger han. Men uden en plan har man intet, lyder konklusionen.

Læs alle artikler om chefen og krisen her

Erhvervslivet er kastet ud i en af de største og mest pludselige kriser i mands minde. ITWatch sætter løbene fokus på, hvordan cheferne i it- og telebranchen håndterer coronakrisen. Du kan få et overblik over dækningen her. Artiklen opdateres løbende.

It-branchen holder vejret for effekten af corona-krisen

Det kommer til at ramme, og det kommer til at ramme hårdt, når man spørger aktører i den danske it-branche ovenpå nedlukningen af det danske samfund som følge af corona-krisen. Nysalget vil især lide, lyder det fra flere.

Total opbremsning for it-branchen på grund af coronakrisen

Der er tale om en katastrofe. Sådan vurderer DI Digital de første nye tal, der viser, hvordan coronakrisen vil ramme den danske tele- og it-branche. På tre uger er alt vendt fra buldrende fremgang til kollaps. Fyringer kan komme på tale, lyder vurderingen.

EG vil opbygge en ny division efter opkøb

Byggebranchen ligger klar til at blive erobret som nyt marked, mener EG, der vil bruge nyt norsk opkøb til en skandinavisk satsning. Og så glæder EG-topchef sig over, at hans ejere står klar til opkøb midt i en stor global krise.

Cisco oplever vækst som følge af coronavirus

Mødetjenesten Webex, som er ejet af Cisco, har over den seneste måned oplevet voldsom vækst i antallet af virtuelle møder, efterhånden som covid-19 har spredt sig til store dele af verden. Med global teknologi følger et ansvar, lyder det fra dansk landedirektør.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger