ITWatch

Strategi

Atea afskediger medarbejdere i Norge

Som konsekvens af en ny strategi fyrer Atea 50 ansatte i selskabets norske forretning. Det drejer sig om medarbejdere med forældede kompetencer, lyder det fra landechef.

Coop klar med storstilet techsatsning

Med en ny satsning på digitale løsninger vil Coop nu sælge software til udenlandske konkurrenter. Allerede de første fem år forventes det at generere trecifrede millionbeløb. (Rettet)

3 opretter ny enhed for at styrke sats på IoT

Teleselskabet 3 placerer al sin IoT-forretning under nyt brand. Der skal sættes skub under udviklingen af forretningsområdet, som selskabet vil vækste gennem partnerskaber, lyder det fra direktør.

Encode leverer til udsat branche men er gået stærkt frem

Tech-selskabet Encode leverer it-løsninger til markedsføring og til trods for, at detailhandlen er udsat, så går selskabet stærkt frem. Baggrunden er blandt andet investering i en samlet løsning samt en omlægning til abonnementsmodel. Nu lurer selskabet på opkøb.

Simcorp-ansatte i USA kan risikere aldrig at skulle møde på kontoret igen

Glem alt om, at den danske tech-gigant Simcorps over 200 ansatte i USA skal møde på kontoret i år. Det skyldes coronakrisens alvorlige udvikling i landet. Og i Simcorps danske hovedkontor arbejder man nu med den mulighed, at de amerikanske ansatte aldrig skal møde på et fælles kontor mere, siger Simcorps topchef.

Branchekender: EU's betingelse for Nets-salg til Mastercard er et politisk signal

EU-Kommissionen har sat som betingelse for Nets' salg af Corporate Services-enheden til Mastercard, at amerikanerne skal sælge adgang til realtidsclearings-løsning til en trejdepart. Det burde dog ikke give hovedpine hos nogen af parterne, mener partner hos rådgiverselskabet Norfico, der mener, at der i højere grad er tale om et politisk signal.

Nyt initiativ skal få virksomheder til at omfavne 5G

Dansk Industri gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at afprøve den nye mobilteknologi 5G gratis. Dermed håber lobbyorganisationen på at gøde jorden for en teknologi, der er "fuldstændig essentiel" for dansk erhvervsliv.

Klumme: Hvad må it-outsourcing koste?

Jens Brinkstens klumme-serie om outsourcing af it var reelt afsluttet inden sommer, men vi har fået en række forespørgelser til ham om, hvad omkostningerne er ved sådan en proces. Derfor iler Jens Brinksten her med endnu en klumme i serien, der forsøger at besvare dette oplagte spørgsmål.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger