ITWatch

Strategi

Conscia tager afsked med topchef

Efter tre år med markant vækst bliver Conscia-topchef Claus Thorsgaard skiftet ud med svensker. Det sker for at gøre selskabet klar til næste fase i dets vækst, fastslår bestyrelsesformand Morten Hübbe.

Hitman-skabers fond jagter 750 millioner kroner og 20 opkøb

Med blandt andre skaberen af computerspillet Hitman i ryggen gør kapitalfonden Promentum Equity Partners klar til at rejse 750 mio. kroner samt at finde 20 nye tech-opkøb. Stifterne bag er afklaret med, at risikoen med startups er stor. Hver tredje vil formentlig gå ned, lyder det fra en af stifterne.

Valtech fortsætter ekspansionen: Opkøber svensk bureau

Den internationale it-konsulentvirksomhed Valtech udvider portefølgen af datterselskaber med et opkøb af det svenske kreative bureau Radon Creative. Opkøbet vil ifølge direktøren bringe selskabets kundeoplevelser op på et nyt niveau.

It-gigant lancerer ny global forretningsstrategi og går all in på cloud

Det globale it-selskab T-Systems lancerer en ny global strategi og vil i højere grad fokusere på cloud-baserede løsninger i fremtiden. I den forbindelse har it-selskabet investeret et trecifret euro-millionbeløb i uddannelse af egne cloud-eksperter samt udvidelse af virksomhedens egne cloud-løsninger.

Telia varsler afskedigelser i Norge

Telia skærer i omkostningerne og nedlægger 70 stillinger i Norge. Det sker kort tid efter, at teleselskabet præsenterede regnskab med fremgang i Norge.

Dansk edtech-selskab rejser millioner og gør klar til større investeringsrunde

Edtech-virksomheden Canopylab har for nylig sikret sig en investering på 18 mio. kr. fra blandt andre en finsk venturefond. Direktør kalder finansieringsrunden for en "light-version" i forhold til en større investeringsrunde, selskabet planlægger i slutningen af året. Hun forventer, at virksomheden er to-tre gange mere værd til den tid.

GN Audio byder Logitech op til kamp

Coronakrisen har vist, at videomøder har vundet eksplosiv indpas, og det marked vil GN Audio have sin del af. Og det betyder, at det danske selskab kommer op imod en schweizisk gigant.

Henrik Clausens topchefrolle i TDC udløber næste år

Opsplitningen af TDC færdiggøres næste år, og dermed udløber Henrik Clausens rolle i et af landets største direktørjob. Topchefsstillingen forsvinder ganske enkelt. Om få måneder melder TDC ud om den fremtidige strategi for selskaberne Nuuday og TDC NET, siger topchefen i dette interview med ITWatch.

Prisen for danske domænenavne stiger

Til maj stiger prisen for at bruge et .dk-domænenavn. Årsagen er et behov for flere investeringer i blandt andet it-sikkerhed, lyder det fra DK Hostmaster, som administrerer domæneoplysningerne herhjemme.

Seneste nyt

Se flere jobs