ITWatch

Strategi

Tour-feber sender Visma-brandet mod nye tinder

Som navnesponsor for cykelholdet Jumbo-Visma med Tour-vinder Jonas Vingegaard nyder it-selskabet i disse dage godt af sin investering. Det giver øget kendskabet til Visma herhjemme og større samhørighed på tværs af koncernen, lyder det fra direktør.

Dansk konsulenthus bliver del af international alliance

Det har kostet en hel del tid, kræfter og penge for danske Novicell at blive en del af MACH Alliance, hvor medlemmerne er dedikeret til at levere best-of-bread-løsninger. Investeringen giver konsulenthuset adgang til væsentlig flere vidensressourcer, fortæller CTO, Adam Peter Nielsen, om beslutningen.

Devoteam-topchef: Vi mærker også prispres 

Efter cirka 100 dage som ny landechef i konsulenthuset Devoteam gør Marianne Tholin status på pris- og lønpres, målet om at skabe en fælles kultur samt at nå en milliard i omsætning.

Cloudselskab lufter planer om nye markeder og softwareambitioner

Amerikanske Snowflake vil udvide sine kompetencer fra at opbevare data i clouden. Investorer er positive over for nyheden fra selskabet, der er kendt for sit multicloud setup, hvor virksomheder kan samle data på tværs af cloud-udbydere som AWS, Azure og Google.

NNIT-chef vil genforhandle sig til fremgang i udfordret division

NNIT skal vinde nye kunder og få genforhandlet kontrakterne med eksisterende kunder på bedre vilkår, hvis Hybrid Cloud Solutions-divisionen skal nå sit mål om at skabe profitabel vækst, forklarer Pär Fors, adm. direktør i NNIT og midlertidig chef for divisionen.

Salgsklokken slår tonen an for NNITs store cloud-satsning

Salg er blevet en større og mere integreret del af hverdagen i Cloud & Digital Solutions-divisionen i NNIT, hvor man efter omstruktureringen i højere grad selv skal sørge for at få smør på brødet, fortæller Kasper Søndergaard Andersen, leder af divisionen, til ITWatch.

Ny Samesystem-topchef: Vi har brugt penge for hurtigt

Udgifterne har ikke stået mål med indtægterne hos Samesystem. Derfor skal selskabet i højere grad sætte tæring efter næring, lyder det fra den nye, midlertidige topchef Henrik Ritlov. Han afviser samtidig, at der bliver tale om en fyringsrunde eller konkrete planer om salg af selskabet.

1 - 25 af 3113

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs