ITWatch

Strategi

TDC lukker samtlige af sine fysiske erhvervscentre

Det er slut med at besøge en fysisk butik for TDC's erhvervskunder. Teleselskabet har valgt at lukke sine 11 erhvervscentre rundt i landet. Årsagen er et dalende antal kunder i de fysiske butikker på grund af en øget digitalisering, som er blevet accelereret af coronakrisen, fortæller direktør.

Bankdata har taget hul på tyverne med fem "must win" kampe

Datacentralen har løftet udviklingsarbejdet, men fastholdt omkostningerne – på bunden er der dog et lille minus, som betegnes som en afrundingsfejl. Adm. direktør Esben Kolind Laustrup glæder sig over et veloverstået år og er klar med fire store opgaver i indeværende år.

Direktør vil genrejse kriseramte Conferize med ny strategi

It-selskabet Conferize, som har kæmpet med den ene krise efter den anden de seneste år, har i en årrække været udfordret med store underskud og en minimal omsætning. Nu vil ny direktør sætte skub i salget og sikre, at virksomheden næste år får plus på bundlinjen.

Telia-boss om spareplan i milliardklassen: Vi kan spare på mange måder

Telia skal på tværs af koncernen spare milliarder de kommende år, hvilket har ført til fyringer i Norge. I Danmark har adm. direktør Thomas Kjærsgaard netop fremlagt ny strategi, og han siger, at besparelser kan hentes på mange måder. Han vil ikke svare på, om det betyder fyringer.

Risma rammer børsen: Andre legaltech-firmaer kan følge efter

De letter på hatten i den danske legaltech-branche, efter Risma tirsdag har gjort sin entré på vækstbørsen i København. Nogle åbner for at følge trop, mens andre bevarer blikket på venturefonde og business angels i jagten på kapital, viser rundspørge.

Netcompany-udbrydere jagter vækst i nye forretningsområder

Offentlige kunder og managed services er de seneste forretningområder som konsulenthus med tidligere Netcompany-ansatte i spidsen satser på. De har skabt deres virksomhed med inspiration fra deres gamle arbejdsgiver, men har også gjort flere ting anderledes.

Seneste nyt

Se flere jobs