ITWatch

Strategi

Novo-direktør om fyringer: Det er en digital transformation

Når Novo Nordisk i dag afskediger 400 ansatte - primært i Danmark - er der ikke tale om en nedskæringsøvelse, men derimod om en omstilling til en digital æra. Det mener Novo Nordisks koncerndirektør for forskning og udvikling, Mads Krogsgaard Thomsen.

Bjarne Riis rykker op i hierakiet hos Crayon og ud i verden

Han kommer til primært at bruge sin energi uden for de nordiske lande. Men ellers vil Bjarne Riis endnu ikke løfte sløret for, hvad der skal ske, når han stopper som dansk landechef for at rykke til en anden stilling i Crayon. Jobskiftet har været undervejs siden oktober sidste år.

Opkøbsjagten fortsætter for robot-iværksætter fra Odense

Enrico Krog Iversen har pengene til at vokse og er klar til at bruge dem for at gøre robotfirmaet Onrobot til en global markedsleder. Hans vidtforgrenede netværk giver ham gode kort på hånden, når han skal udpege de virksomheder, der vil passe ind.

Conferize forventer positivt cash flow i 2021

It-selskabet Conferize lancerer til november en ny digital eventplatform. Produktet skal hive indtægter hjem, men selskabet forventer alligevel først et positivt cash flow om tre år. (Opdateret)

Sony har succes på premium-markedet

Japanske Sony satser på den dyrere ende af elektronikmarkedet, og det har skabt gode resultater, fortæller Sonys Europa-direktør i et interview med Berlingske.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger