ITWatch

Strategi

Devoteam investerer millioner i nyt sats på data science

It-konsulenthuset Devoteam skyder i sit "største sats i nyere tid" millioner i en ny data science-afdeling. Selskabet forventer i mere end ni ud af ti tilfælde at kunne forudsige, hvordan kundens forretning udvikler sig. "Det er ikke magi, men matematik," lyder det.

NNIT oplever mere rift om it-kompetencer

Headhunterne har fået øjnene op for, at der er forretning i it-branchen, hvor arbejdskraften ikke hænger på træerne, lyder det fra NNIT-topchef Per Kogut. Han advarer om, at mangel på it-folk kan bremse væksten.

IBM stifter selskab med Mærsk

For at skabe den dominerende platform i transportbranchen har IBM stiftet et selskab sammen med det danske rederi A.P. Møller - Mærsk

NNIT klar til flere millioninvesteringer i datacentre

Danmark har brug for datacentre af høj kvalitet, og NNIT står klar til at levere. "Vi vil være et AWS for life science", siger NNIT's topchef Per Kogut. Erhvervslivet har brug for disse centre, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Skarp konkurrence får TDC til at puste nyt liv i Netdesign

Med genoplivningen af Netdesign skærper TDC profilen i et marked, hvor væksten skal komme inden for sikkerhed og netværk, fortæller Netdesign-chef Marianne Horstmann. Der er intet hokuspokus i, at integratorforretningen relanceres under et gammelt navn, siger hun.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger