ITWatch

Strategi

Kom tæt på Unit IT

ITWatch går i løbet af efteråret tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Den seneste uge er turen kommet til Unit IT, der er resultatet af flere fusioner og har store ambitioner for fremtiden.

Opkøb skal gøre fynsk it-selskab landsdækkende

TÆT PÅ: Det fynske it-selskab Unit IT har store vækstambitioner, og virksomheden vil sætte sig endnu tungere på det danske it-marked. Fusion har skabt fundamentet for vækstplanerne, og nu skal opkøb sikre, at væksten fortsætter, og at drømmen om at være landsdækkende bliver en realitet.

Her er opkøbschefens drejebog for EG

Han er helt ny i EG, men hans ambitioner er store. Efter ansættelser i en række storbanker er EG's nye opkøbschef ved at udklække sin strategi for softwareselskabets opkøb.

Pernille tager brugerens parti – også overfor sin egen arbejdsplads

TÆT PÅ: Pernille Bernth er forandringskonsulent i Proactive og skal i praksis sikre, at nye store it-projekter bliver accepteret og forstået af de enkelte brugere. Hun er en succes, når hun er i opposition til både Proactive og kunden, og det kan godt være lidt besværligt. ITWatch har fulgt hende på en helt almindelig arbejdsdag.

Succes hos problemkunde har ført til storsatsning for Proactive

TÆT PÅ: Efter en stor millionsatsning er Proactive nu for alvor på vej mod at blive en fuldskala it-leverandør. Målet er, at hver anden krone i selskabet fremover skal tjenes på drift og support, men væksten blev skabt på baggrund af succes hos en tidligere "problemkunde."

7N-formand sætter fuld fart på konsulenthusets udlandssats

Nu sætter 7N´s bestyrelsesformand Preben Damgaard fuld fart på konsulenthusets udlandssats og det skal ny profil i 7N-bestyrelsen sikre. Preben Damgaard vil have en stadig større andel af 7N-omsætningen hentet fra udlandet, men han går forsigtigt til værks: "Vi skal ikke drømme og så underlevere."

Da det gik for stærkt for Proactive

TÆT PÅ: Da Proactive satte gang i den strategi, som selskabet i dag leverer på, gik det for stærkt. Begejstringen var så stor, at man rent ud sagt ansatte for mange, og derfor var selskabet tvunget til at skille sig af med nogle igen. Men det satte gang i en professionalisering af selskabets medarbejderhåndtering, og det var en opgave for Christian Bech Korshøj.

Manden med oliekanden: Mød Peter Skjødt – Proactives indpisker

TÆT PÅ: Han tilskrives reelt æren for at have professionaliseret Proactive indefra gennem to hårde år. Han kan samtlige 250 medarbejderes navne, han er medarbejdernes fortrolige, men understreger: "Lige så flink jeg er, lige så blød jeg er, lige så iskold kan jeg være, når det ikke fungerer." Fredag blev Peter Skjødt forfremmet for sin indsats.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger