ITWatch

Strategi

Om et år er Huawei ude af TDC's mobilnet

TDC Net sætter nu fuld gang i sin satsning på 5G-mobilnet med lanceringen af en testudrulning i Helsingør. Og indenfor de næste 12 måneder ryger Huawei helt ud af teleselskabets mobilnet.

Globalconnect jagter 300 mio. i overskud i ny satsning

Over fem år skal ny satsning fra Globalconnect sikre et overskud på 300 mio. kr., varsler tidligere Telia-chef, der er sat i spidsen for satsningen. Globalconnect lancerer nyheden efter nytår og har afsat 21 mand på opgaven fra starten.

Voldsom vækst i spilbranchen skaber behov for at booste fokus på ledelse

Solid vækst betyder, at antallet af beskæftigede er steget i spilbranchen. Ofte er selskaberne grundlagt af passionerede spiludviklere, der brænder mere for den tekniske og kreative side end klassisk ledelse. Det øger behovet for at fokusere på ledelse, lyder det fra brancheorganisation og investor.

TDC Net ruster sig til en fremtid med fiber som fundament

Et nyt navn markerer, at TDC's infrastrukturselskab er ved at stå på egne ben uden at skulle skele til Yousee og de andre kundevendte forretninger. Adm. direktør Andreas Pfisterer fortæller, at man har det lange lys på – og ser fiber som den afgørende teknologi.

Prodata Consult køber svensk konsulenthus

Prodata Consult skal under ledelse af sin ejer, kapitalfonden Polaris, på opkøbsjagt hinsidan. Nu har man opkøbt et svensk it-konsulenthus. (Opdateret med kommentarer fra det svenske selskab.)

Stifter købt ud af studiebogsplatform

Camilla Hessellund Lastein er fortid i Lix Technology, som hun selv stiftede i 2013 og droppede ud af studiet for at passe. Bestseller-milliardær overtager del af hendes ejerandel.

KMD jagter marked på "mange hundrede millioner" i ny satsning

KMD har, sammen med sin nye japanske ejer, sat gang i international satsning på software til energisektoren. Danske Energistyrelsen er første egentlige kunde, men perspektiverne er store, siger direktør. KMD opfatter sig som markedsleder langt foran EG; der vil ind på dette marked efter opkøb.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger