ITWatch

Strategi

Apple gør klar til livet efter iPhone

Den fremtidige vækst ligger ikke i iPhone-salg, og derfor skal Apple nu finde nye forretningsområder, hvor pengene kan tjenes, skriver The Wall Street Journal.

Her er DXC-chefens danske vækstplan

Flere opgaver i det private, et sats på nye digitale ydelser og medarbejdere med større forretningsforståelse skal drive væksten i DXC Technology frem mod 2022, lyder det fra landechef Peter Winther-Schmidt.

NNIT-chefens tur hjem fra arbejde er 7300 km lang: "Man må udvise fleksibilitet"

Et skifte fra stillingen som chef for NNIT's kinesiske forretninger til en ny position i topledelsen i Søborg betyder, at Søren Østergaard for en periode har fået lidt længere hjem til familien, som er blevet boende i Kina. "Den slags stillinger kommer ikke ofte, og hvis man vil have dem, må man udvise fleksibilitet," lyder det fra topchefen.

Klumme: Send robotkollegaen på efteruddannelse og spar penge

Robotic Process Automation er blevet et naturligt element på mange arbejdspladser. Men selvom robotterne allerede nu giver store besparelser og kan arbejde i døgndrift, bliver 2019 året, hvor robotkollegaernes arbejdsgange bliver optimeret og de store effektiviseringsgevinster for alvor bliver indfriet, forudsiger rådgiveren KPMG.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger