ITWatch

Strategi

Queue-it lukker op for asiatisk satsning

Det danske tech-selskab med internationalt speciale i digitale kø-systemer lukker nu op for Asien efter stor central japansk ordre. Men Kina er indtil videre på ventelisten, siger medstifter Camilla Ley Valentin. Regionen skal på kort tid udgøre en betydelig del af selskabets omsætning.

Fiberkrig giver "kæmpe efterspørgsel" hos underleverandør

En af TDC's store underleverandøre oplever stor vækst, og det er til trods for, at TDC faktisk har valgt selv at udføre flere opgaver. Eltel Networks har nærmest aldrig haft så meget at rive i, efter at både energiselskaber og TDC har skruet op for investeringerne i fiber.

Dansk softwareselskab lander første kunde i Kina

Danske Fastpasscorp har netop indgået kontrakt med sin første kinesiske kunde. GDPR og et stigende fokus på it-sikkerhed giver softwarehuset medvind, mens Brexit volder Fastpasscorp problemer på det største marked.

TDC hjemtager nøglemedarbejdere som led i strategisk fibersatsning

Fiber har overhalet coax som strategisk satsningsområde hos TDC, og derfor tager teleselskabet kontrollen tilbage med en række funktioner, der siden 2011 har været outsourcet til en underleverandør. Samtidig har selskabet iværksat en omfattende omskoling af sine ansatte.

KMD lader fugl Føniks flyve i intense omgivelser

TÆT PÅ: KMD skal implementere et nyt system til to fagforbund og deres a-kasser. Systemet hedder KMD Føniks og bliver en vigtig del af forbundenes administration, men sådanne implementeringer går som bekendt aldrig helt problemfrit. ITWatch følger KMD på en dag, hvor lang tids arbejde kulminerer.

Maersk Tankers etablerer nyt digitalt selskab

Produkttankrederiet Maersk Tankers etablerer nu en decideret selvstændig digital forretning med et softwareprodukt, der skal sælges til rederier og operatører. Samtidig sætter rederiet navn på ny investeringschef.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger