ITWatch

Dansker står bag nyt mobilselskab i Mexico

Et nyt teleselskab med dansk stifter vil skabe konkurrence om de mexicanske mobilkunder. Markedet minder om det danske for 20 år siden, lyder det fra stifter.

Simplii er navnet på et nyt mexicansk mobilselskab, der gik i luften i slutningen af september. Opkomlingen er stiftet af danske Kristian Kuhn, som samtidig er adm. direktør. Det skriver Computerworld.

Det lyder umiddelbart eksotisk med et dansk stiftet mobilselskab i Mexico, men der er masser af lærdom fra det danske marked, som kan bruges i det latinamerikanske land – ikke mindst MVNO-konceptet.

"Hvis vi kigger på de danske priser og det danske marked for 20 år siden og på markedsdynamikkerne på det tidspunkt, så skete der det, at MVNO’erne og gjorde det langt mere forståeligt og nemt at være telekunde - og de rykkede fuldstændig ved dynamikkerne på markedet," siger Kristian Kuhn til Computerworld.

Han har i en årrække arbejdet for selskaber som Nokia Siemens Network og Ericsson i Latinamerika. I første omgang er ambitionen for Simplii at finde fodfæste på markedet i Mexico, der tæller 130 mio. mennesker, men på sigt er målet for Kristian Kuhn at ekspandere til hele Latinamerika.

EU-Kommissionen: Stor stigning i dataroaming efter indgreb

Gigantisk telefusion nærmer sig i USA

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger