ITWatch

Iværksætter: Nordjysk teknologipagt er kun et skridt på vejen

En ny vækstpartnerskabsaftale mellem regeringen og Vækstforum Nordjylland skal blandt andet sætte øget fokus på at uddanne mere teknisk arbejdskraft. Et godt skridt på vejen, men ikke nok, lyder det fra iværksætter.

Den nye vækstpartnerskabsaftale mellem regeringen og Vækstforum Nordjylland indeholder blandt andet en teknologipagt, som skal sætte øget fokus på uddanne mere teknisk arbejdskraft i det nordjyske. Fra iværksættermiljøet havde man dog gerne set, at fokus i stedet var lagt på øget støtte til det eksisterende økosystem.

Det skriver mediet Techsavvy.

Fra iværksætter Lisa Dalsgaard, som har stiftet platformen Goodiebag, som hjælper virksomheder med at tiltrække kunder gennem forskellige tilbud, er ønsket ikke flere teknisk uddannede, for dem er der nok af, lyder det. I stedet så hun gerne, at der blev satset hårdere på at skabe flere arbejdspladser i form af levedygtige iværksætteselskaber og virksomheder.

"Min umiddelbare holdning til det overordnede initiativ er at det er super skønt, at Nordjylland bliver prioriteret. Det er fint med det fokus på uddannelse, men jeg ser et endnu større behov i at støtte og forstærke det nye erhvervsliv. Vi har brug for flere succesfulde virksomheder i Nordjylland, som også kan tage imod disse studerende, så de ikke flytter væk," siger hun til Techsavvy.

Gaest.com løb med titlen som årets Guldæg 

Fradrag, fastholdelse og forenkling er blandt iværksætterpanelets anbefalinger 

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs