ITWatch

It-iværksætter: Banken sagde nej – med mindre jeg ville åbne et solcenter

Iværksætter Camilla Ley Valentin var på scenen til Dansk Erhvervs Årsdag, hvor hun diskuterede iværksætteres vilkår med Danske Banks direktør Thomas Borgen og Jens Klarskov, direktør for Dansk Erhverv.

It-iværksætter Camilla Ley Valentin og Thomas Borgen, adm. direktør i Danske Bank ved Dansk Erhvervs Årsmøde. | Foto: Dansk Erhverv

Forestil dig scenariet. Du skal rådgive en iværksætter om, hvorvidt vedkommende skal gå til banken eller forsøge at opstøve en investor for at få hjælp til finansieringen af sit projekt.

Det var det spørgsmål, Thomas Borgen, adm. direktør i Danske Bank, Camilla Ley Valentin, medstifter af it-selskabet Queue-it og Jens Klarskov, adm. direktør Dansk Erhverv, blev stillet på scenen til Dansk Erhvervs Årsdag i Øksnehallen i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs