ITWatch

Founders House i et nyt samarbejde med international kapitalfond

De to iværksættermiljøer, Founders House og Startup Village, indgår nu samarbejde med den internationale kapitalfond, Index Ventures.

Foto: Ricky Molloy

"Vi er ovenud lykkelige for at samarbejde med Index Ventures. Som nordisk entreprenør er jeg stolt af, at de har udvalgt vores region som et område med stort potentiale."

Sådan siger Tine Thygesen, der er CEO for organisationen bag Founders House, norske Mesh og Startup Village om det netop indgåede samarbejde med den internationale kapitalfond, Index Ventures.

Det skriver TechSavyy.

Med base i London har Index Ventures specialiseret sig i at støtte iværksættere hovedsageligt inden for tech. Og derfor vil samarbejdet åbne op for helt nye muligheder, mener Thygesen:

"Index Ventures er enormt kompetente til, hvad de gør, og med samarbejdet får vi en vigtig kobling til venturekapital i London og videre ud."

I forvejen samarbejder Startup Village og Founders House med alle de store nordiske venturekapital-fonde såsom Creandum, Northzone, Vækstfonden og Seed Capital.

Men hos Index Ventures har de danske startup-firmaer chance for at nå længere ud over grænserne. Udover London har kapitalfonden har nemlig også kontor i San Francisco.

Founders House slår dørene op til norsk udvidelse

It-iværksætter: Gode vilkår er en sovepude 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs