ITWatch

Ungt fintech-selskab lander millioninvestering fra venturefond

Venturefonden Seed Capital skyder tocifret millionbeløb i det seks måneder gamle fintechselskab Flatpay.

Tre af medstifterne, fra venstre: Sander Janca-Jensen, Rasmus Busk og Peter Lüth. | Foto: Flatpay / PR

Betalingsplatformen Flatpay har sikret sig en investering på minimum 26 mio. kr. fra venturefonden Seed Capital. Og beløbet kan vokse til op mod 40 mio. kr., når kapitalrunde afsluttes, skriver KapitalWatch.

Investeringen skal sætte yderligere fart i væksten hos det blot seks måneder gamle selskab, som står bag en betalingsløsning målrettet virksomheder.

Flatpay forventer ifølge KapitalWatch en årlig kortomsætning på 1,5 mia. kr. på baggrund af sin nuværende kundeportefølje og onboarder derudover løbende nye kunder.

”Den tilførte kapital gør det muligt at få forventeligt 10 mia. i årlig kortomsætning, dvs. 5.000 kunder alene i Danmark i udgangen af 2023. Det er efterhånden lang tid siden, at markedet har fået seriøs konkurrence fra et danskejet selskab,” udtaler adm. direktør og medstifter af Flatpay, Sander Janca-Jensen, i en pressemeddelelse.

Forretningsmodellen hos Flatpay går ud på, at selskabet leverer kortterminaler uden månedlige udgifter eller gebyrer. Til gengæld er der på hver transaktion en fast rate på 0,99 pct. uanset korttype.

Selskabet er stiftet af Rasmus Busk, Peter Lüth, Sander Janca-Jensen og Rasmus Hellmund Carlsen.

Tidligere Nets-chefer skyder millioner i nystiftet betalingsselskab

Telerebel drages af at vende ting på hovedet: ”Jeg ville være faldet i søvn i en bank”

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs