ITWatch

Skatteapp får kritik: Tusindvis af brugere vil have slettet deres data

Tusindvis af danskere downloadede appen Skatteguiden for at få tidligere indblik i årsopgørelsen. Nu har 6.000 brugere anmodet om at få slettet deres data. Virksomheden forsikrer, at man har styr på det.

80.000 danskere hentede appen Skatteguiden for at få indsigt i årsopgørelsen nogle uger før, at der officielt var mulighed for at tjekke den. Men nu vil 6.000 brugere have slettet deres data. | Foto: PR/Skattestyrelsen

80.000 danskere har udleveret personfølsomme data i forbindelse med oprettelsen på en ny app ved navn Skatteguiden. Men 6.000 brugere kræver nu at få slettet deres data.

Det oplyser firmaet bag Skatteguiden til TV2, der for nyligt lancerede appen, der blev meget populær blandt danskere, da den skulle give brugerne indblik i deres årsopgørelse før tid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs