ITWatch

Robot-startup henter millioner til vækst

Robotselskabet Seasony har rejst millioner i frisk kapital fra Vækstfonden og private investorer. Selskabet udvikler en robot til vertikalt landbrug.

Foto: colourbox.com

Det københavnske robotselskab Seasony har fuldført en kapitalindsprøjtning på 5 mio. kr. med investeringer fra Vækstfonden og private investorer, skriver Børsen.

Pengene skal bruges til at færdigudvikle og teste selskabets løsning, som er målrettet vertikalt landbrug.

"Seasonys robotter muliggør en automatisering, der både er skalerbar og økonomisk bæredygtig," siger Simon Øelund, investment associate i Vækstfonden, til Børsen.

Blandt investorerne er Niels Jul Jacobsen, som grundlagde robotsuccesen Mobile Industrial Robots, og han træder samtidig ind i bestyrelsen.Seasony er stiftet af Christopher Weis Thomasen, Erkan Tosti Taskiran og Servet Coskun.

Dansk robotselskab skal levere robotter til corona-bekæmpelse på hospitaler i EU 

Robotselskab sælger markrobot i hele Europa

Amerikansk ejer ser placering i Danmark som afgørende for fremtidig robotsucces 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs