ITWatch

Tre danske it-selskaber på international liste over potentielle unicorns

Danske Valuer, Canopylab og Radiobotics er blandt de nominerede til den europæiske Future Unicorns Award for selskaber, der har potentiale til at nå en markedsværdi på mere end 1 mia. dollar.

Dennis Juul Poulsen er medstifter og adm. direktør i Valuer. | Foto: Valuer/PR

Listen over danske startup-selskaber, der har opnået status som såkaldte unicorns, er ganske kort.

Blandt succesfortællinger, som i dag har en markedsværdi på over 1 mia. dollar, er selskaber som Unity, Zendesk, Tradeshift, Sitecore og Just Eat, men de kan få selskab på den eksklusive liste, skriver brancheforeningen IT-Branchen (ITB) i en pressemeddelelse.

De tre danske selskaber Valuer, Canopylab og Radiobotics er blevet udpeget som potentielle unicorns og nomineret til den europæiske Future Unicorns Award, som uddeles af den internationale brancheforening Digitaleurope.

Valuer står bag en digital platform, hvor mindre startups kan blive matchet med store virksomheder, der leder nye, innovative idéer. Hos selskabet er man begejstret over nomineringen.

"I Valuer er vi meget stolte over at blive nomineret som en virksomhed, der har potentiale til at blive Europas næste førende tech-virksomhed på linje med f.eks. Google, Facebook og Microsoft. Vi har arbejdet benhårdt de sidste tre år på at realisere vores mål om at skabe en global platform, der matcher innovative startups med samarbejdspartnere og investorer. Så det er en kæmpe anerkendelse at få," siger adm. direktør Dennis Juul Poulsen til ITB.

Canopylab har skabt en social læringsplatform baseret på AI, mens Radiobotics laver augmented radiologi indenfor røntgenbilleder.

Dansk tech-startup udvider til Frankrig og UK  

Konsulent- og softwarevirksomhed går på First North 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs