ITWatch

Dansk tech-startup udvider til Frankrig og UK

Efter flere rekrutteringer af erfarne it-folk går den danske iværksættervirksomhed Stinto nu ind på det franske og britiske marked.

Stinto brander sig selv på at være et miljørigtigt alternativ til de traditionelle visitkort. Foto: PR/Stinto

Det danske tech-startup Stinto udvider nu forretningen udenfor landets grænser. Virksomheden, der har lavet en platform til at erstatte fysiske visitkort, ekspanderer til Frankrig og UK.

Meldingen kommer efter, at Stinto har hentet erfarne folk fra it-branchen ind på en stribe centrale poster i virksomheden. Heriblandt tidligere Senior Vice President i SAP Ann Rosenberg, som er CEO i iværksættervirksomheden, og CCO Lasse Garby, der kommer med 20 års erfaring fra branchen - blandt andet fra Cisco og Hewlett Packard Enterprise.

Sidstnævnte beretter om store forventninger til den nye satsning.

"Internationalt går vi efter markeder med et stort behov for at sikre virksomheder kontaktdata til kunder og forretningsforbindelser, der er real tids opdaterede, GPDR sikrede og med marketings samtykke. Her er UK og Frankrig modne markeder, og vi kommer med et stærkt og innovativt produkt, så vi forventer os meget af begge lande," udtaler Lasse Garby i en pressemeddelelse.

Stinto har lavet aftaler med virksomheder i både Frankrig og Storbritannien, som skal sælge produktet på de to markeder.

Startup henter ny chef for forretningsudvikling

Startup hyrer tidligere Cisco-direktør

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger