ITWatch

Kendt iværksætter står bag ny startupfabrik

Werner Valeur – tidligere Toke Kruse – er en af stifterne bag ny virksomhed, som skal rådgive og huse startupvirksomheder.

Foto: Jens Dresling

Ny virksomhed skal være en startupfabrik, hvor iværksættere kan få lidt kapital, men særligt sparring og rådgivning i at udvikle deres virksomhed, skriver mediet Tech Savy.

'Brand New Ventures' hedder det nye foretagende, og det er startet af serieiværksætter Werner Valeur, der tidligere hed Toke Kruse, og medstifteren af venturefonden Nordic Eye Joakim Warnøe.

Fabrikken skal invitere startups indenfor i lokaler på Damfærgevej på Østerbro, hvor der i dag sidder 20 personer – både ansatte i Brand New Ventures og startups, som allerede er blevet en del af 'Brand New Ventures'.

Projektet er lavet for at booste danske startups og på sigt også tjene penge på dem – særligt ved salg.

"De ydelser vi kommer med er som udgangspunkt gratis, når iværksætterne er en del af Brand New Ventures. Men på et tidspunkt, når virksomhederne begynder at tjene pengene, skal vi have betaling for ydelserne – ligesom når de hyrer andre ind til at løse opgaver,” siger Werner Valeur til Tech Savy.

Kendt iværksætter solgte sit firma - her er hans afkast

Serieiværksætter skifter navn: "Jeg er en dynamisk størrelse" 

Mere fra ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs