ITWatch

Dansk startup lander stort tocifret millionbeløb fra udenlandske investorer

Platformen The Org, der vil udfordre Linkedin, har rejst et stort tocifret millionbeløb fra udenlandske investorer.

Christian Wylonis, der tidligere har stået bag den konkursramte startup Fitbay, har etableret The Org sammen med Andreas Jarbøl. | Foto: Thomas Emil Sørensen/ERH

Med en investering på 8,5 mio. dollar – 59 mio. kr. – har den danske startup The Org for anden gang rejst penge hos udenlandske investorer, skriver Børsen.

Blandt investorerne er amerikanske Sequoia Capital og britiske Balderton Capital, og samlet set har platformen, der skal at give overblik over organisationen i alle virksomheder, så brugere kan identificere de mest centrale personer i en given virksomhed, landet 11 mio. dollar fra investorer. 

Den ene af selskabets to stiftere, Christian Wylonis, beskriver The.Org som et socialt dataprodukt, der er en hybrid mellem Bloomberg og Linkedin.

"Nu handler det om for os, at vi skal betragtes som standarden for organisationsdiagrammer. Det er The Org, som man går til, hvis man vil vide noget om en specifik virksomhed på samme måde, som jeg i dag går på Linkedin, hvis jeg vil vide noget om en person," siger Christian Wylonis til Børsen.

Konkursramt iværksætter kommer med opråb midt i nyt sats 

Tech-startup: "Jeg har fornemmelsen af, at vi virkelig er ude i spidsen af innovationen" 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs