ITWatch

TDC bliver infrastrukturpartner for ny bredbåndskonkurrent

Fastspeed har indgået en flerårig infrastrukturaftale med TDC. Det betyder, at kunderne hos den nye bredbåndsspiller kommer til at bruge TDC's netværk landet over.

Jens Raith er adm. direktør for Fastspeed. | Foto: PR

Når Fastspeeds kunder får adgang til internettet, kommer det til at ske via TDC’s infrastruktur. Det er resultatet af en ny, flerårig aftale mellem selskaberne, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Vi har været meget fokuserede på kvalitet i vores forhandlinger. Det er er vigtigt for os, at vi har en partner, der er yderst professionel i deres set-up, og som kan håndtere en kunde som os. Vi har store ambitioner og stiller høje krav til stabilitet og kvalitet, samtidig med at vores infrastrukturpartner skal være konkurrencedygtige på prisen," udtaler Fastspeeds adm. direktør Jens Raith i meddelelsen.

Fastspeed vil benytte den eksisterende infrastruktur på fiber- og coax-nettet til at levere bredbånd. Efter planen etableres de første testforbindelser i april.  

Fra TDC’s side lyder det, at den nye aftale understøtter strategien om at udnytte kapaciteten i koncernens netværk.

"Det er en meget vigtig og bred aftale for os, og den er endnu et bevis på, at TDC kan være konkurrencedygtige på alle parametre i at levere infrastruktur i en større aftale med en ny spiller. Vi driver et åbent og neutralt net, og aftalen bidrager til udnyttelsen af vores infrastruktur inden for fiber og coax," udtaler direktør for Wholesale his TDC, Robert Dogonowski, i meddelelsen.

Fastspeed forventer at lancere selskabets første produkter i løbet af foråret. Målsætningen lyder på 20.000 kunder i løbet af selskabets første to år.

TDC-topchefen svarer igen på angreb: Vi frygter ikke nye konkurrenter på bredbånd 

Konkurrencen på bredbåndsmarkedet gløder

Fastspeed går i rette med kabelkritik: "Det er økonomisk attraktivt at gå ind på coax" 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs