ITWatch

Dansk startup-accelerator henter investering fra it-millionærfamilie

Familien Zibrandtsen investerer et ukendt millionbeløb i startup-acceleratoren Accelerace, skriver Berlingske. (Opdateret)

Foto: inQvation/PR

Via iværksættermiljøet inQvation investerer familien Zibrandtsen et ukendt millionbeløb i den danske startup-accelerator Accelerace.

Det skriver Berlingske.

Niels Zibrandtsen er manden bag Global Connect, der er i 2016 blev solgt til den svenske kapitalfond EQT.

Sammen med sønnen Claus Zibrandtsen vil han udover kapital også bidrage med viden og netværk hos Accelerace, der kan hjælpe det danske selskab ud i Europa.

"Vi vil tage en lead-rolle og være med til at drive Accelerace fremad. Vi vil prøve at skalere det, som Accelerance har gjort i Danmark og i Norden, og brede det ud i Europa," siger Claus Zibrandtsen til Berlingske.

Accelerace har ti år på bagen og har i dag mere end 600 virksomheder i sin portefølje.

Hul efter innovationsmiljøer skal afløses af mikro-ventureselskaber

Accelerace får flere penge og rokerer i bestyrelsen

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs