ITWatch

Iværksætter mistede sin formue på Cloud People-konkurs

Serieiværksætteren Finn Krusholm mistede 17 mio. kr., da han gik konkurs med Cloud People i 2017, skriver Computerworld.

Foto: Colourbox

Finn Krusholm gik i oktober 2017 konkurs med virksomheden Cloud People, og konkursen kostede ham alt, hvad serieiværksætteren tidligere havde tjent på sine andre virksomheder.

Det fortæller Finn Krusholm i et interview med Computerworld.

"Det betød, at jeg mistede min formue. Jeg har ikke nogen hemmeligheder. Jeg mistede 17 millioner kroner på Cloud People, så jeg har været all in hele vejen. Jeg havde brugt 20 år på at opbygge den formue. Det er ikke nogen undskyldning. Ansvaret er mit. Det var mig, der tog fejl," siger Finn Krusholm til Computerworld.

En af Finn Krusholms vigtigste læringer fra konkursen med Cloud People er, at han ikke vil sætte sig "på forkant af nogle teknologier og begynde at missionere dem medmindre, det er i et ekstremt lille setup," lyder det.

Finn Krusholm står i dag bag selskabet Apps People og sikkerhedsvirksomheden Tricent Security Group, der satser på it-sikkerhed til små og mellemstore virksomheder.

Serieiværksætter satser på it-sikkerhed til mindre virksomheder

Dansk cloud-virksomhed med to konkurser på et år 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs