Iværksættere får saltvandsindsprøjtning til rekrutteringsløsning

Fem mio. kr. har Ontame.io fået fra Preseed Ventures og Vækstfonden. "Planen er, at vi skal sætte turbo på væksten," lyder det fra den adm. direktør til Børsen.
Foto: /ritzau/Lærke Posselt
Foto: /ritzau/Lærke Posselt

Iværksættervirksomheden Ontame.io har fået tilført et millionbeløb, som skal sætte yderligere skub i væksten for selskabet, der har udviklet en cloudbaseret platform til at hjælpe virksomheder med at rekruttere.

Det skriver Børsen.

Konkret er der tale om fem mio. kr., som kommer fra venturefonden Preseed Ventures og Vækstfonden, der stiller med et lån.

"Vi skal udnytte det momentum, der er i vores marked. Derfor har vi været ude og rejse kapital, så vi kan investere mere i produktet og komme ud til nye markeder. Planen er, at vi skal sætte turbo på væksten, så vi om halvandet år kan gøre os fortjent til en endnu større kapitalrunde," siger Martin Stockflet Larsen, nytiltrådt adm. direktør i Ontame.io, til Børsen.

Selskabet har 12 ansatte, og benytter kunstig intelligens og dataanalyse til at vise sine kunder - som tælller Ørsted, Novo Nordisk og TDC - hvor der er størst sandsynlighed for at finde kvalificeret arbejdskraft.

Start-up virksomhed rejser 114 mio. kr. på mindre end en dag

Startup-konkurrence skifter ud på direktørposten 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også