ITWatch

Kunst-app får millioner fra kendis-investorer

Den digitale platform Artland, der fokuserer på kunst, får en millioninvestering fra en gruppe investorer med flere kendte ansigter.

Foto: Screendump fra Artlandapp.com

Selskabet Artland, der står bag en app af samme navn, har modtaget en investering på 6 mio. kr. Bag den står en gruppe investorer, der blandt andre tæller håndboldspilleren Mikkel Hansen, musikeren Shaka Loveless og stifteren af Airhelp, Nicolas Michaelsen. Det skriver Børsen.

"Det er en sindssyg fantastisk mulighed, vi får her. Når vi får kendte investorer ind, så betyder det, at folk kan spejle sig i dem. Der er jo rigtig mange, som ser op til f.eks. Shaka Loveless og Mikkel Hansen, og det kan være med til at gøre interessen større for kunsten og for os," siger Mattis Curth, adm. direktør til Børsen.

Han stiftede Artland sammen med sin bror Jeppe Curth i 2016. Artland har skabt en digital platform, hvor gallerier og kunstsamlere kan mødes.

I dag har platformen 18.000. Hovedparten er i Danmark, Holland og USA, men appen vokser kraftigt i Norge, Storbritannien, Italien og Frankrig. De seneste tre måneder har budt på 35 pct. vækst – hver måned. Forretningsmodellen er bygget op omkring betaling fra gallerier, der ønsker at være en del af Artland.

E-boks satser på EU-infrastruktur som genvej til nye markeder 

Ny app skal komme uforudsete bilproblemer i forkøbet 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs