ITWatch

Microsoft kaster milliarder i startup-program

Det amerikanske it-selskab vil investere adskillige milliarder i startup-initiativ, der blandt andet omfatter et salgsprogram for iværksættere.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

"Microsoft for Startups" er navnet på et nyt program, hvor det amerikanske it-selskab vil støtte iværksættere med marketing og teknologisk ekspertise. Det skriver Techcrunch.

Det nye startup-initiativ indeholder også et salgsprogram, der gør det muligt for startups at ride på ryggen af Microsofts eksisterende salgsstyrke. It-selskabet investerer ifølge Techcrunch 500 mio. dollar – knap 3 mia. kr. – i Microsoft for Startups.

Som en del af det nye startup-initiativ vil Microsoft skrue op for sit Reactors-projekt. Det omfatter en række fysiske lokationer, hvor entreprenører, udviklere og investorer kan mødes.

I øjeblikket findes Microsoft Reactors i de amerikanske byer Redmond, San Francisco og new York, men det er planen at åbne nye i London, Sydney, Tel Aviv, Berling, Shanghai og Beijing.

Dansk it-selskab rejser 100 mio. til international satsning

Startupfællesskab får advokatfirma som sambo 

Tidligere Microsoft-boss har fuldt tryk på bestyrelseskarriere og business angel-sats 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs