ITWatch

Microsoft kaster milliarder i startup-program

Det amerikanske it-selskab vil investere adskillige milliarder i startup-initiativ, der blandt andet omfatter et salgsprogram for iværksættere.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

"Microsoft for Startups" er navnet på et nyt program, hvor det amerikanske it-selskab vil støtte iværksættere med marketing og teknologisk ekspertise. Det skriver Techcrunch.

Det nye startup-initiativ indeholder også et salgsprogram, der gør det muligt for startups at ride på ryggen af Microsofts eksisterende salgsstyrke. It-selskabet investerer ifølge Techcrunch 500 mio. dollar – knap 3 mia. kr. – i Microsoft for Startups.

Som en del af det nye startup-initiativ vil Microsoft skrue op for sit Reactors-projekt. Det omfatter en række fysiske lokationer, hvor entreprenører, udviklere og investorer kan mødes.

I øjeblikket findes Microsoft Reactors i de amerikanske byer Redmond, San Francisco og new York, men det er planen at åbne nye i London, Sydney, Tel Aviv, Berling, Shanghai og Beijing.

Dansk it-selskab rejser 100 mio. til international satsning

Startupfællesskab får advokatfirma som sambo 

Tidligere Microsoft-boss har fuldt tryk på bestyrelseskarriere og business angel-sats 

Mere fra ITWatch

TDC-net ramt af omfattende nedbrud

Netop nu kæmper flere mobilselskaber med et omfattende nedbrud på TDC Nets mobilnet i hele landet. Andre selskabers kunder kan heller ikke ringe til kunder på TDC-netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs