Dansk it-selskab går ind på markederne i Sverige, Norge, Finland og Schweiz

Det danske it-selskab Crossworkers vil erobre kunder på markeder i fire nye lande. Selskabets udviklere er alle placeret i Egyptens hovedstad, Kairo.
Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan
Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

It-selskabet Crossworkers udvider snart sin stab af to sælgere i Danmark og 100 it-udviklere i Egypten med nye salgskontorer i Sverige, Norge, Finland og Schweiz. Det skriver Børsen.

"Vi ser, at behovet er der i andre lande. Vi har godt fat i Danmark, og det er mange af de samme forhold, som gør sig gældende i Norge, Sverige, Finland og Schweiz," siger adm. direktør Hans Henrik Groth til Børsen.

Selskabet blev etableret i 2014. Crossworkers har sin base af it-udviklere placeret i Kairo i Egypten og har ifølge Hans Henrik Groth 25-30 kunder i Danmark. Selskabet kom i 2016 ud med et underskud på 751.000 kr., men direktøren forventer en omsætning på cirka 12 mio. kr. og et positivt resultat på over 1 mio. kr. på bundlinjen for 2017.

Den udvikling vil fortsætte i 2018, lyder det fra Hans Henrik Groth, der tror, at selskabet vil være i stand til at fordoble omsætningen inden for det næste års tid. Crossworkers satser på at fordoble antallet af it-udviklere i Eygpten til godt 200 om et år.

Tab på projekter koster CGI Danmark dyrt 

Fransk it-kæmpe går i struben på store danske it-selskaber 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea