ITWatch

Jysk startup indgår partnerskab med Microsoft og får stor millionindsprøjtning

Med et nyt partnerskab vil Microsoft udbrede Firstagendas produkt i USA. Samtidig har det danske selskab fået to-cifret millioninvestering fra Vækstfonden.

Foto: Screendump

Den danske startup Firstagenda har blot et par år på bagen, men Microsoft har fået øje på et potentiale i selskabets software, der kan lave mødereferater baseret på stemmegenkendelse. Det skriver Børsen.

Derfor har de to selskaber indgået et partnerskab, der betyder, at Microsoft fra årsskiftet vil udrulle Firstagendas produkt Assistent på bl.a. det amerikanske marked.

Som en anden god nyhed kan det danske selskab glæde sig over en investering på 18 mio. kr. fra VF Venture, der er Vækstfondens afdeling for direkte investeringer i virksomheder. For de penge opnår VF Venture en ejerandel på ca. 20 pct.

Investeringen prissætter dermed Firstagenda til lige knap et tre-cifret millionbeløb - 90 mio. kr. De øvrige ejere er gruppen af stiftere. Samtidig med udrulningen af Firstagendas produkt på det amerikanske marked vil selskabet åbne et kontor i USA.

Seed Capital hilser Byfounders velkommen og afviser ikke samarbejde 

Peergrade har sigtekornet rettet mod vækst – og det amerikanske marked 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs