ITWatch

Rfrsh-direktør har taget turen som iværksætter tur-retur

Lysten til at stå med det ultimative ansvar og beslutningskraften trak Rfrsh-stifter og direktør Nikolaj Nyholm tilbage til iværksætteriet fra rollen som investor.

Esport-holdet Astralis er en del af Rfrsh. | Foto: Astralis/PR

Manden bag esport-startuppen Rfrsh, Nikolaj Nyholm, var egentlig slået ind på en bane som investor i Sunstone. Efter seks år trak tilværelsen som iværksætter dog i ham igen. Det skriver Bootstrapping.

Nikolaj Nyholm ønskede at komme tilbage i rollen som adm. direktør med den medfølgende beslutningskraft og ansvar.

"Den mest signifikante ændring er at gå fra ikke at have det operationelle ansvar og driften til at have det igen. Det var motivationen for at hoppe tilbage. Selvom jeg havde regnet med at bruge længere tid på investorsiden. Det tager længere tid at opbygge en god portefølje og blive en god investor," siger Nikolaj Nyholm til Boostrapping.

Før sin tid som investor i Sunstone og grundlægger af Rfrsh, der har esportholdet Astralis under sig, havde Nikolaj Nyholm været en del af fire forskellige tech-startups.

Tusindvis af job i spil til den danske gaming-industri 

Esport-direktør om frygt for interessekonflikt: En fornærmelse mod Astralis- og Heroic-spillerne 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs