ITWatch

Tommy Ahlers: Nu bliver der kæmpet for iværksætteri

Formanden for regeringens Iværksætterpanel, Tommy Ahlers, mener, at de endelige iværksættertiltag er store nok til, at politikerne senere kan måle og veje, om de er en succes.

Foto: /RITZAU/Niels Hougaard/

En god start.

Sådan lyder hovedkonklusionen fra manden i spidsen for regeringens Iværksætterpanel, efter at regeringen hånd-i-hånd med Dansk Folkeparti og De Radikale søndag blev enige om en ny erhvervs- og iværksætterpakke, der »har banet vejen for, at flere danske virksomheder kan vokse sig store og udvikle sig til nye erhvervssucceser i fremtiden,« som det lød fra erhvervsminister Brian Mikkelsen (K).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs