ITWatch

Investorer skyder millioner i dansk fintech-startup

Danske Capdesk får i alt 7,5 mio. kr. fra venturefonde. Pengene skal bringe fintech-selskabet tættere på de britiske kunder.

Foto: Colourbox

Startup-selskabet Capdesk, der står bag en aktieplatform, har modtaget en investering på 7,5 mio. kr. fra de tre investorer Pre-Seed Innovation, Seed Capital og Great Expectations Capital. Det skriver Børsen.

Pengene skal bruges til at udvide Capdesks aktiviteter på det britiske marked, hvor fintech-selskabet har været tilstede sin grundlæggelse i 2015.

"Den sidste runde af penge skal bruges på konsolidering i Storbritannien, specielt integrationer med offentlige myndigheder, f.eks. digitale ejerbøger, medarbejderaktier og rapportering af skat osv. på disse," siger medstifter af selskabet, Casper Arboll, til Børsen.

Capdesks aktieplatform er rettet mod selskaber, der har bevæget videre end startup-stadiet, men er for små til at blive børsnoteret. 200 selskaber med 30.000 investorer benytter platformen i dag, og langt hovedparten - af disse selskaber befinder sig i Storbritannien efterfulgt af Holland, Sverige og Danmark.

Dansk tech-kapitalfond sælger sin ældste it-investering 

Simcorp får Thailands centralbank på kundelisten 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs