ITWatch

Startup

Erhvervshus og universitet vil styrke tech-miljøet i Aalborg

Unge tech-studerende skal have større incitament til at blive i Nordjylland efter endt uddannelse. Derfor åbner Erhvervshus Nordjylland og Aalborg Universitet sammen med en lang række offentlige og private parter Techhub Nord, som skal løfte tech-miljøet i området.

Medie: Nordic Eye gennemgår papirer

Efter medstifter af venturefonden Peter Warnøe skal redegøre for ulovlige aktionærlån, så gennemgår Nordic Eye selv papirer, erfarer Børsen.

Tech-investorer: Mennesket bag virksomheden er afgørende for vores investering

Tirsdag var Mogens Dahls Koncertsal i København fyldt op med investorer fra hele verden, der har øje for små, nystartede selskaber. Programmet var tæt pakket med talere og debatter, men budskabet fra flere investorer til deres ligesindede var klart: Man investerer ikke kun i en virksomhed, men også i menneskene bag.

Dansk startup henter tocifret millioninvestering

Danske Uizard, der vil gøre det nemmere at få idé til at blive til en app eller hjemmeside, har netop rejst næsten 20 mio. kr. fra blandt andet Byfounders. Det er anden gang på lidt mere end et år, at millionerne ruller ind i det danske selskab.

Startup bag lønsoftware rejser 18 mio. kr.

Virksomheden Pento, der har udviklet et lønsystem til virksomheder, har hentet 18. mio. kr. fra primært tyske og britiske investorer. Kapitalen skal sørge for, at det danske selskab gør sit indtog på det britiske marked.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger