ITWatch

Startup

Karnov investerer i tech-startup

Forlagskoncernen Karnov, der især er kendt for at udgive domssamlinger og lærebøger om jura, køber sig ind i tech-selskab. Det skal styrke selskabets position i markedet for juridisk information.

Dansk legaltech-startup klar til at indtage udlandet

Tilbage i 2017 fik nyopstartede Legal Desk et ordenligt rap over fingrene og en bøde fra Erhvervsstyrelsen. Siden da er virksomheden vokset og er nu klar til at følge ambitionen om at blive en dominerende spiller på det nordiske legaltech-marked.

Tech-startup på tærsklen til USA-sats har millionunderskud

Opstartsvirksomheden Corti har i seneste årsregnskab et underskud på 5 mio. kr. på salget af robotter til diagnosticering af eksempelvis hjertestop. Siden er nye investorer indlemmet i ejerkredsen og millioninvesteringer tilflydt selskabet.

Stiftere på vej ud af legaltech-selskab

Den danske legaltech-virksomhed Archii blev stiftet for fire år siden af tre Plesner-advokater. I dag ser selskabet dog noget anderledes ud, hvor to direktører har trukket sig.

Peakon-stifter: Danske startups undervurderer USA

Peakon er som de fleste andre startups, der rykker til USA, også blevet mødt af mange udfordringer på det enorme marked. Men det har altid været planen, at softwarehuset skulle krydse Atlanten, for hvis man vil vinde det globale marked, er der kun én vej – og det er en tur til USA.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger