ITWatch

Startup

Klumme: SMV-lederne har sovet i digitaliseringstimen

Coronakrisen udstiller, at mange danske SMV’er har forsømt at udvikle sig digitalt. Derfor burde politikerne øremærke en større bid af hjælpemilliarderne til digital omstilling i SMV-land, lyder det i denne klumme.

Coronakrisen har sendt flere iværksættere til Nordea

Erhvervslivet er flere steder blevet hårdt ramt af coronakrisen, men blandt Nordeas iværksættere er der endnu ingen, der har været nødt til at dreje nøglen om. I stedet har krisen sendt flere selskaber mod bankens specialiserede afdeling for iværksættere.

It-investor udsætter nye investeringer for at redde egne startups

Business angel Lars Neupart er stoppet med at kigge efter nye investeringscases på grund af coronakrisen. Han vil hellere have kapital klar, hvis nogle af hans nuværende investeringer skal reddes. Med 15 startups under vingerne kan han dog ikke hjælpe alle, hvis de alle kommer i problemer, understreger han.

To tech-iværksættere vil estimere sig til landbrugssucces

To erfarne herrer inden for statistisk dataanalyse har i nogle år arbejdet på fundamentet for virksomheden Iqinabox. Firmaet forventer at opnå succes ved at estimere udviklingen af data i husdyrproduktioner og effektivisere produktiviteten.

Kapitalfonde har sat en prop i pengehanen

Der var lagt op til et fantastisk år for de mange startups, der gik efter kapitalfondspenge, men coronakrisen har sat alt i stå. Rådgiver forventer en ketchup-effekt på den anden side af krisen.

Startup må aflevere konkursbegæring

Virksomheden Kolibri, der leverer app-baserede forsikringsløsninger til iværksættere, freelancere og små virksomheder, er blevet så hårdt ramt af coronakrisen, at der nu arbejdes på en konkursbegæring.

Brian Mikkelsen: Iværksættere og selvstændige mangler hjælp

En lang række iværksættere og små erhvervsdrivende i Danmark har ikke fået tilstrækkelig hjælp fra politisk hånd under coronakrisen, mener adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen. Han kommer nu med fire forslag til en hjælpepakke til små virksomheder og iværksættere.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger