ITWatch

Startup

Finansiværksættere klædt på inden lancering af fintech-sandkasse

Det er snart sidste chance for danske fintechvirksomheder, der vil være med i Finanstilsynets nye regulatoriske sandkasse. Derfor blev der i denne uge afholdt et orienteringsmøde for interesserede fintechvirksomheder, som overvejer at blive en del af tilsynets nye tiltag.

Erik Damgaard: Jeg kan gøre det igen

Den tidligere milliardær Erik Damgaard, storebror til Preben Damgaard, ser optimistisk på egne evner og sit it-selskab, efter pensionskasse har investeret.

It-iværksætter udlever sin drøm på Ærø

Et arbejdsliv, han selv har kontrol over, penge, der når lidt længere og masser af smuk natur og ro. Det er nogle af de ting, it-iværksætteren Lasse Vendelbo peger på som gevinster ved at arbejde "remote" og rykke fra storbyen til en sydfynsk ø.

Venturefond skyder millioner i madplatform

Med ukendt millionbeløb fra en venturefond, som en Justeat-investor står bag, skal en madplatform få endnu mere fart på hjulene. Investoren ser store muligheder på de udenlandske marked.

Mangel på dansk talent sender startups til udlandet

Danske tech-startups har så svært ved at finde de nødvendige kompetencer i Danmark, at de må outsource udvklingsopgaver. I værste fald kan medarbejdermanglen betyde, at danske iværksættere rykker til udlandet, viser en rundspørge fra mediet Bootstrapping.

Startupfællesskab får advokatfirma som sambo

Virksomheder efterspørger i stigende grad juridisk rådgivning inden for digitale forretningsområder, og for at ruste sig til flere sager på området har advokatfirmaet Horten nu indgået et samarbejde med Danmarks største community for startups.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger