ITWatch

Startup

Startup vil udfordre det etablerede rejsemarked

En gruppe iværksættere med erfaring fra Bownty og Momondo vil med ny rejseplatform kræve sin del af det globale online-rejsemarked. Et marked, der i 2022 ventes at omsætte for 1091 mia. dollar på verdensplan.

Danske Silicon Valley-iværksættere henter millionrygstød

Et dansk it-sikkerhedsstartup placeret i San Franciscos Silicon Valley har sikret sig et større tocifret millionbeløb i frisk, risikovillig kapital. De nye investorer sammenligner selskabets potentiale med danske milliardsucceser som Zendesk og Unity.

Happy Helper kommer lige akkurat i mål med aktieudbud

"Markedet har talt," siger adm. direktør Dennis Forchhammer, som reaktion på, at Happy Helper er nået i mål med at få forhåndstegnet aktier trods kritik af værdisætningen. Selskabet har første handelsdag på børsen 26. april.

Martin Thorborg ser tegn på it-boble

Jubii-stifteren advarer mod en tendens, hvor iværksættere forsøger at sælge projekter, og nu advarer han mod udviklingen. Det minder om dot.com-krakket i 2000, mener han.

Tilsyn tilfreds med interesse for ny fintech-sandkasse

Finanstilsynet har nu modtaget ansøgninger fra finansielle startups, der ønsker at teste deres produkter i tilsynets såkaldte regulatoriske sandkasse. Antallet af ansøgninger passer nogenlunde med tilsynets forventninger, siger chefkonsulent.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger