Nintendo løfter forventningerne til hele året efter stærkt kvartal

Der er fart på hos japanske Nintendo, der øger forventninger til hele året.
Foto: /ritzau/AP/Nintendo
Foto: /ritzau/AP/Nintendo
AF RITZAU FINANS

Nintendo løfter mandag forventningerne til det forskudte regnskabsår 2017/18, efter at den japanske spillekonsolproducent tilsyneladende har øget sin produktion af den efterspurgte spillekonsol Nintendo Switch, og at de nylancerede videospil som Slatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe og ARMS har vist sig at være populære.

Det skriver Bloomberg News.

Den japanske producent af spillekonsoller og videospil venter nu et driftsresultat på 120 mia. yen for helåret mod tidligere 65 mia. yen. Samtidig lyder prognosen for omsætningen nu på 960 mia. yen mod tidligere 750 mia. yen., skriver selskabet i regnskabet for første halvår mandag morgen.

Ifølge mediet har produktionen af Nintendo Switch, der blev lanceret i foråret, ikke kunnet følge helt med den store efterspørgsel, men i forbindelse med regnskabet løfter Nintendo forventningen for antal solgte enheder til 14 mio. fra 10 mio.

I andet kvartal overraskede det japanske selskab også analytikerne positivt. Driftsresultatet i juli, august og september landede på 23,8 mia. yen, og det slog forventningerne, der lød på 19,2 mia. yen ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen endte på 220 mia. yen i kvartalet, og det var også højere end forventningen blandt analytikerne på 174,6 mia. yen.

/ritzau/FINANS

Populært mobilspil hiver fortsat millioner hjem til bagmand 

Nintendo-regnskab overrasker positivt: Ny spilkonsol hitter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også