ITWatch

3D-selskab nærmer sig 1000 ansatte og milliardomsætning

3Shape, der udvikler 3D-scannere til tandlæge- og høreapparat-industrien, fortsætter væksten med rekordår i 2016.

3Shape er grundlagt af Nikolaj Deichmann og Tais Clausen. | Foto: PR/3Shape

Med et overskud på 250 mio. kr. ud af en omsætning på 940 mio. kr. forsatte 3D-selskabet 3Shape sin vækst på både top- og bundlinjen i 2016. Det skriver Børsen.

De seneste fire år har selskabet skabt et samlet overskud på  775 mio. kr., og 3Shape regner med snart at ansætte medarbejder nr. 1000. Baggrunden for succesen er blandt andet, at selskabet befinder sig på et marked i voldsom vækst, fortæller finansdirektør Nikolaj Kromann Jørgensen

"Når du lægger det sammen med, at vi har nogle af de bedste produkter, har du en stor del af forklaringen på vores succes. Men markedet er også uigennemsigtigt, og derfor ved vi ikke, om en konkurrent lige pludselig kommer med et vildt produkt. Så vi kan ikke være sikre på at holde væksten, men hvis vi er gode nok, vil det fortsat være en sund forretning," siger Nikolaj Kromann Jørgensen til Børsen.

3Shape blev grundlagt af Tais Clausen og Nikolaj Deichmann i 2000.

Direktøren i 3Shape stopper efter 15 år - ejerne tager over

Dårligt salg får kabelfirmas bundlinje til at styrtdykke  

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs