ITWatch

Snapchat styrtdykkede efter regnskabsskuffelse

Snapchat skuffede kraftigt, da selskabet i aftes fremlagde regnskab.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

Selskabet bag et af de seneste skud på de sociale medier, Snap, der har udviklet kommunikationsplatformen Snapchat, leverede onsdag efter børstid koncernens første kvartalsregnskab som børsnoteret selskab.

Og det blev en kraftigt skuffende affære for investorerne, idet omsætningen i første kvartal blot løb op i 150 mio. dollar mod de estimerede 159 mio. dollar, mens antallet af daglige aktive brugere var 166 mio., eller lavere end de forventede 168 mio. brugere.

Snaps co-stifter Evan Spiegel udtrykte på den efterfølgende konference tillid til virksomheden, og skød skylden på den større - og langt mere vellykkede - social medie-rival Facebook.

Ifølge Evan Spiegel har Facebook kopieret nogle af Snapchats mest populære funktioner - blandt andet muligheden for korte videoer.

Resultatmæssigt blev det til et underskud på 2,31 dollar per aktie.

Selskabet fremsætter ingen forventninger, og Evan Spiegel pointerede, at der ikke er nogen planer om at give nogen form for økonomiske indikationer, da virksomheden ikke ønsker at foretage kortsigtede beslutninger for at gavne kvartalsresultater.

De skuffende resultater og den lidet investorvenlige indstilling, når det gælder informationer om fremtiden, kostede 23 pct. i aktiekursen i eftermarkedet.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs