ITWatch

Plenti fortsætter massiv kundevækst

Teleselskabet Plenti har siden marts sidste år oplevet stabil kundetilvækst. Selskabet regner derfor med nå sin målsætning om 100.000 kunder før tid.

Foto: Screenshot fra plenti.dk

Teleselskabet Plenti rundede i påsken 70.000 kunder, og er derfor foran selskabets målsætning om 100.000 kunder inden for en toårig periode af opstart. Hos Plenti regner med man nu med at runde 100.000 kunder inden for et halv år, hvilket vil være et halvt år før tid. Det skriver Børsen.

Selskabet er dog, trods væksten i abonnenter, stadig en underskudsforretning, hvilket blandt andet skyldes at man har fokuseret på at få kunderne ind i butikken med billige abonnementer og sidenhen flytte dem til mere lukrative aftaler. Det har gjort, at man gennemsnitligt vokser med 10 pct. i omsætning om måneden, men at et eventuelt overskud lader vente på sig.

"Med den her lidt aggresive plan, vi har vedtaget i bestyrelsen, kommer vi nok ind i 2018, før vi begynder at have en overskudsforretning," fortæller medstifter og adm. direktør, Peter Magbæk.

Plenti er stiftet af Peter Magbæk og Morten Strunge, som henholdsvis var med til at stifte virksomhederne Fullrate og Onfone i sin tid. Selskabet fik i marts tilført en millioninvestering fra Preben Damgaard, som samtidig trådte ind i bestyrelsen. Selskabet har i skrivende stunde 80 ansatte.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs